Τόκυο: Ο Tommy Hilfiger παρουσίασε τις Συλλογές’18 μέσω Holographic Projection στο νερό!

09/10/2018 • LIFESTYLE

Το event Tokyo Icons , το οποίο προσδίδει ένα καινοτόμο twist στο παραδοσιακό runway show, βασίστηκε στη παγκόσμια καμπάνια του brand Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο 2018, όπου γιορτάζει την πεποίθηση ότι οι leaders του σήμερα είναι τα ICONS του αύριο. Είναι άτομα που εμπνέουν τον κόσμο με τη θετική τους ενέργεια και την ανυπέρβλητη θέληση τους να δημιουργήσουν μία θετική αλλαγή. Η τοποθεσία του event αντικατοπτρίζει την έμφαση που δίνει ο Tommy Hilfiger στην Ασία -την αγορά με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη- και τη δέσμευση του στο να παρουσιάζει το brand σε νέες πόλεις και ακροατήρια ανά τον κόσμο. Το TOKYO ICONS πραγματοποιήθηκε χθες, στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου TOKYO Prince, και παρουσίασε τις συλλογές TOMMY HILFIGER για το Φθινόπωρο 2018.

Water Projections

«Το TOKYO ICONS αποτελεί την τελευταία στάση του μοναδικού ταξιδιού του brand γιορτάζοντας τις συλλογές του Φθινοπώρου 2018, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στο προσκήνιο το αισιόδοξο πνεύμα και την αποφασιστικότητα των μελλοντικών γενεών», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Μέσα από αυθεντικές συνεργασίες και μέσα από το πάθος μας για καινοτομία, συνεχίζουμε να αλλάζουμε τους παραδοσιακούς κανόνες των runway shows προκειμένου να μυήσουμε και να προσελκύσουμε τους καταναλωτές στον κόσμο της TOMMY HILFIGER».

Nobu, Winnie Harlow, Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Tommy Hilfiger, Fumi

Ηailey Βaldwin, Winnie Harlow, Lewis Hamilton

Ένα τριώροφο holographic projection στο νερό ανέδειξε τις συλλογές για το Φθινόπωρο 2018 φορεμένες από ένα ποικιλόμορφο cast από μοντέλα, όπως οι Nandy Nicodeme, Anniek Verfaille, Simon Martyn, Simon Bornhall και Marga Esquivel. Μια μοναδική ψηφιακή εγκατάσταση παρουσίαζε φωτογραφίες από τους καλεσμένους τραβηγμένες από τον διάσημο φωτογράφο μόδας Leslie Kee, ενώ seasonal graphics αποτέλεσαν το background της runway προβολής. «Τα icons του αύριο είναι οι leaders του σήμερα», ήταν το μήνυμα στην runway προβολή, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι μπορούσαν να εξατομικεύσουν την denim tote bag τους στον TommyXYou διαμορφωμένο χώρο με λέιζερ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons