Το Taste of Athens είχε την γεύση των παγωτών Kayak!

09/10/2018 • LIFESTYLE

H μαγεία των παγωτών Kayak συνάντησε την ελίτ της Αθηναϊκής γαστρονομίας στο Taste of Athens που διεξήχθη στο ξέφωτο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος .

Ο καιρός, παρόλο που διαμόρφωνε ένα βαρύ φθινοπωρινό σκηνικό κατά τη διάρκεια του τριήμερου, δεν εμπόδισε τους χιλιάδες φανατικούς του καλού φαγητού και παγωτού να παρευρεθούν στο πολυαναμενόμενο Taste of Athens. Εκατοντάδες ήταν αυτοί που δεν δίστασαν να «οπλιστούν» με μπουφάν, μπότες και ομπρέλες προκειμένου να δοκιμάσουν τις ευφάνταστες δημιουργίες των πιο διάσημων εστιατορίων της Αθήνας. Βεβαίως, από μια τέτοια γιορτή γεύσης δεν θα μπορούσε να λείπει η πιο gourmet εταιρία παγωτού, η Κayak!

Με σήμα-κατατεθέν το American-style καρότσι της η Kayak ήταν αυτή που καλωσόριζε τους επισκέπτες ήδη από την είσοδό τους στο Taste Of Athens, αλλά αυτή και που τους έλεγε το τελευταίο γλυκό αντίο. Χιλιάδες ήταν εκείνοι που παρέλασαν μπροστά από τις βιτρίνες της με σκοπό να «τεστάρουν» τη γευστική τους παλέτα με πρωτότυπες μα και χαρακτηριστικές γεύσεις της εταιρίας, όπως η βραβευμένη Belgian Chocolate με Choco Chips, η iconic Βανίλια Μαδαγασκάρης, το ανατολίτικο Λουκούμι Τριαντάφυλλο, το εξωτικό σορμπέ Μάνγκο με Tζίντζερ και Γιασεμί και το καινοτόμο Sea Breeze of Caramel & Almonds.

H iconic Βανίλια Μαδαγασκάρης των Kayak

Σκορπίζοντας με γευστικές εκρήξεις τον ουρανίσκο ακόμη και των πιο απαιτητικών, το Τaste of Athens 2018 έκανε μία πολλά υποσχόμενη αρχή για έναν νέο θεσμό στην αθηναϊκή σκηνή εστίασης και η Kayak ανυπομονεί να ανανεώσει το ραντεβού της μοιράζοντας ακόμα περισσότερη απόλαυση.

One Response to Το Taste of Athens είχε την γεύση των παγωτών Kayak!

  1. gouma tessy says:

    ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons