ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Mary Katrantzou αποθεώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μary Κatrantzou αναφέρθηκε με μια ανάρτησή της στα social media στον πολύ καλό της φίλο Χρύσανθο Πανά και στον αμείωτο ζήλο του για την προβολή της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο εξωτερικό. Αφορμή στάθηκε το βιβλίο “Athens Riviera” από τον παγκοσμίως γνωστό εκδοτικό οίκο Assouline του οποίου τον πρόλογο έχει γράψει ο Χρύσανθος Πανάς.


Ένα υπέροχο βιβλίο που αποτελεί μια “βουτιά” στην παραθαλάσσια γειτονιά της Αθήνας που έχουν αγαπήσει κατά καιρούς πολλοί άνθρωποι από όλα τα μέρη του πλανήτη καθώς και πολλές σημαντικές προσωπικότητες.


Η Stephanie Artarit, συγγραφέας του βιβλίου, προτρέπει τον κόσμο να επισκεφτεί την Αθήνα και την Ριβιέρα της αναφέροντας στις σελίδες του από ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και παρθένες παραλίες μέχρι και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Μια ιστορική μητρόπολη, ετερόκλητη και χαρούμενη, που στεγάζει κάτι που οι άλλες πόλεις έχουν χάσει πολύ καιρό τώρα- την απλότητα και την φυσική ομορφιά τους. Εκδόσεις σαν αυτή συντελούν στην προσπάθεια ανάδειξης της Αθήνας και της Ριβιέρας της ως τον απόλυτο καλοκαιρινό και όχι μόνο, προορισμό! Είναι αδιαμφισβήτητα κληρονομιά για την πόλη μας και ένα σημαντικό μέσω προβολής της ανά τον κόσμο.

Με την υποστήριξη της ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ

error: Content is protected !!