ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Athens Riviera”: Η παγκόσμιου κύρους έκδοση εξυμνεί την ομορφιά της Αθήνας και της Ριβιέρας της σε διεθνές επίπεδο!

Η Martine και ο Prosper Assouline, ιδρυτές και ιδιοκτήτες ενός από τους πιο σημαντικούς διεθνής εκδοτικούς οίκους, επισκεφθήκαν την Αθήνα στo πλαίσιo της  παρουσίασης της έκδοσης  “Athens Riviera” που άρχισε να διατίθεται στη παγκόσμια αγορά από τον Ιούνιο του 2020.
Σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και την απόλυτη τήρηση των αντίστοιχων μέτρων που ισχύουν,  οι Assouline κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους στη χώρα μας οργάνωσαν  με τη συμβολή του εμπνευστή και οραματιστή του όρου “Athens Riviera” κ. Χρύσανθου Πανά, συναντήσεις και γεύματα εργασίας.  Σε αυτά συμμετείχαν ξεχωριστές προσωπικότητες, όπου τους παρουσιάστηκε η πολυσέλιδη έκδοση κύρους που εξυμνεί την ομορφιά της  Αθηναϊκής Ριβιέρας και κατατάσσει πλέον την Αθήνα και την χώρα μας στο περίφημο εκδοτικό παγκόσμιο χάρτη κύρους των εκδόσεων Assouline.

Filipa De Abreu, Χρύσανθος Πανάς

Monica Bellucci, Χρύσανθος Πανάς

Το “Athens Riviera” είναι ένα πολυτελές λεύκωμα που το κείμενο υπογράφει η Γαλλίδα συγγραφέας Stephanie Artarit και τον πρόλογο ο επιχειρηματίας στο χώρο φιλοξενίας και ψυχαγωγίας και συλλέκτης έργων τέχνης, Χρύσανθος Πανάς.

Prosper Assouline, Mary Katrantzou, Χρύσανθος Πανάς, Martine Assouline

Με σπάνιες φωτογραφίες-ντοκουμέντα αλλά και με πολλές σύγχρονες , η έκδοση καταγράφει  την ιστορία της Αθήνας και της ακτογραμμής της.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Έλενα Σύρακα με την σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη, την αντιπρόσωπο της Assouline Λώρα Τσουκαλά και την Martine Assouline

Adam Shapiro, Anya Yiapanis

Το λεύκωμα αναλύει και φωτίζει τη δύναμη – το σημαντικό πλεονέκτημα της Αθήνας που βρίσκεται  στην σπάνιας ομορφιάς και έκτασης Ριβιέρας της  και προτρέπει τους διεθνείς  επισκέπτες να την ανακαλύψουν.

Ο Γιώργος Λούκος, πρ. καλλιτεχνικός διευθυντής φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου και ο Χρύσανθος Πανάς

Ο αντιπρόσωπος της Assouline Τάκης Τσουκαλάς , Prosper Assouline

Ο Χρήστος Καρβούνης με την σύζυγο του Calliope που συμμετέχει στο βιβλίο με φωτογραφίες

Είναι μια έκδοση που  προβάλλει την πόλη μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά για την Αθήνα και τη χώρα μας.
Την παρουσίαση της έκδοσης  “Athens Riviera” από τις εκδόσεις Assouline τίμησε η σύζυγος του πρωθυπουργού κ Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Mary Katrantzou. Επίσης την έκδοση παρέλαβε η διεθνής star Μόνικα Μπελούτσι που βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο των εμφανίσεων της στο Ηρώδειο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

error: Content is protected !!