ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Κατερίνα Δαλάκα μοιράζεται το μυστικό της για πλούσια & πυκνά μαλλιά με τη δύναμη της φύσης!

Για τους σκοπούς προώθησης του συστήματος περιποίησης Invati Advanced™, η Aveda™ επέλεξε την πρώην παίκτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα ως το πρόσωπο της νέας διαδικτυακής καμπάνιας του brand που πρόσφατα ήρθε στη χώρα μας.

Το Invati Advanced™ αποτελεί ένα καινοτόμο σετ περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής που δρα σε τρία βήματα, χαρίζει άμεσα όγκο και δυναμώνει τα μαλλιά, μειώνοντας την τριχόπτωση κατά 53%*. Το προηγμένο σύστημα Invati Advanced™ αξιοποιεί τη δύναμη της Αγιουρβέδας, του κουρκουμά και άλλων φυσικών συστατικών προκειμένου να ενισχύσει την τρίχα εις βάθος. Η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες που ανησυχούν για τα λεπτά μαλλιά τους, ταλαιπωρούνται από εμφανή τριχόπτωση ή σπάσιμο της τρίχας, ενώ αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για όσες γυναίκες βρίσκονται στη μετά την εγκυμοσύνη περίοδο ή αθλούνται εντατικά.

Πρώτο βήμα της εντατικής αυτής περιποίησης αποτελεί το Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo, το οποίο θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά. Χάρη στο σαλικυλικό οξύ που προέρχεται από το αλάτι, απολεπίζει και ανανεώνει το τριχωτό της κεφαλής ενώ απομακρύνει τη συσσώρευση που μπορεί να φράξει τους πόρους. Σαν αποτέλεσμα, η φόρμουλα καθαρίζει τα μαλλιά και προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο κατά τη διάρκεια του ύπνου, δημιουργώντας ένα βέλτιστο υπόβαθρο για παχύτερες, πληρέστερες τρίχες.

Δεύτερο βήμα της περιποίησης αποτελεί το Invati Advanced™ Thickening Conditioner, τα φυσικά αμινοξέα του οποίου μιμούνται τα δομικά συστατικά της τρίχας και βοηθούν στην ενίσχυση της.

Τη διαδικασία ολοκληρώνει το προϊόν Invati Advanced™ Scalp Revitalizer. Η αναζωογονητική φυσική φόρμουλα του καινοτόμου αυτού προϊόντος εισχωρεί στην τρίχα ενισχύοντας τη φυσική της κερατίνη και το αγιουβερδικό μίγμα από βιολογικό κουρκουμά αναζωογονεί το τριχωτό για να μειώσει αισθητά την τριχόπτωση. Παράλληλα το βιολογικό άμλα ανασηκώνει την τρίχα από τη ρίζα και έτσι προσδίδει άμεσα όγκο και πλούσια μαλλιά.

Η Κατερίνα Δαλάκα επελέγη από την Aveda™ ως το ιδανικό πρόσωπο προώθησης του συστήματος Invati Advanced™, καθώς η διαμονή της στον Άγιο Δομίνικο και η συμμετοχή της στο απαιτητικό τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor είχε έντονες επιπτώσεις στην ποιότητα των μαλλιών της, ενώ αποτελεί κι ένα άκρως αγαπητό πρόσωπο από το κοινό. Παράλληλα, η επιτυχημένη πορεία της ως αθλήτρια και η φυσικότητα που διακρίνει τόσο την καθημερινή της ζωή όσο και τη ρουτίνα ομορφιάς της συνδέεται άρρηκτα με τη φιλοσοφία της Aveda™.

Το μακιγιάζ της Κατερίνας Δαλάκα έγινε με προϊόντα Bobbi Brown. Η Bobbi Brown δημιουργεί makeup looks προσαρμοσμένα στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας λαμβάνοντας υπόψη το προσωπικό στυλ, τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις της ενώ συνδυάζουν όλα τα απαραίτητα φυσικά συστατικά που ενισχύουν την περιποίηση της επιδερμίδας.

Η Aveda™- η Τέχνη και η Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων Λουλουδιών και Φυτών, είναι παγκοσμίως αγαπημένη για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος.

*Μείωση της τριχόπτωσης που οφείλεται στο σπάσιμο κατά το βούρτσισμα, μετά την χρήση του συστήματος Invati Advanced™ για 12 εβδομάδες.

error: Content is protected !!