ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Callista: The Winter Collection!

Είναι από τις συλλογές που σε προδιαθέτουν για τη νέα σεζόν που απλώνεται μπροστά μας, από τις συλλογές που ξεχωρίζει το Fay’s Control και που με ιδιαίτερη χαρά, σας την παρουσιάζει. Ναι, για την συλλογή FW1819 της Callista ο λόγος, η οποία με τη σταδιακή μετάβαση στον Χειμώνα, αγκαλιάζει ζεστές και απαλές αποχρώσεις όπως βαθύ κόκκινο, ζεστό καμιλό, διαχρονικό γκρί καθώς και midnight blue.
Με αφοσίωση στον όγκο και τη συμμετρία, αυτή τη σεζόν, μας συστήνει την Slim Tote σε ποικίλες αποχρώσεις και δύο μεγέθη, καθώς και την νέα Slim Messenger. Βασισμένες στο καλοσχηματισμένο ογκώδες σχέδιο της Slim Tote, η νέα εκδοχή Messenger διαθέτει ένα συμπαγές σχήμα καθώς και ένα διακοσμημένο ιμάντα cross-body, καθιστώντας την μεταφορά εύκολη αλλά και ταυτόχρονα δίνοντας μια εναλλακτική λύση για την κλασική Tote. Με έμφαση στην ευελιξία, αυτή τη σεζόν η Callista αναβαθμίζει την κλασσική City Bag σε μια έκδοση Mini που συνοδεύεται με ένα αφαιρούμενο ιμάντα ώμου.


Πολυτελή και διαχρονικά δέρματα σε απαλούς, φθινοπωρινούς τόνους, πρωταγωνιστούν στη νέα αυτή συλλογή. Συνδυασμένα εύκολα με καθημερινά σύνολα κάθε γυναίκας, οι νέες αποχρώσεις της εποχής θα ενσωματωθούν άψογα σε οποιαδήποτε ντουλάπα για τα επόμενα χρόνια. Το διαχρονικό μαλακό δέρμα, εμφανίζεται σε βαθύ κόκκινο χρώμα και midnight blue, όπως επίσης και στο κλασσικό και διαχρονικό μαύρο. Η συλλογή Grace, η οποία χρησιμοποιεί τα καλύτερα και τα πιο ντελικάτα δέρματα της συλλογής, περιλαμβάνει το ζεστό καμιλό, ένα απαλό γκρι χρώμα καθώς και ένα διαχρονικό μαύρο.
Τέλος, οι εξωτικές εκδόσεις της φθινοπωρινής συλλογής, περιλαμβάνουν ένα μοναδικό midnight blue από δέρμα φιδιού σε Τote και Mini Tote, καθώς και την κλασσική κομψή μαύρη εκδοχή του.

Η έκπληξη της σεζόν είναι η παρουσίαση της Mini Box από δέρμα γνήσιου κροκόδειλου. Αυτό το εξαιρετικό κομμάτι είναι διακοσμημένο από μια αλυσίδα με λεπτομέρειες από χειροποίητο πλεγμένο δέρμα.

Callista Crafts boutiques:
Βουκουρεστίου 11, Αθήνα I Nammos Village, Παραλία Ψαρρού , Μύκονος

error: Content is protected !!