ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Καλή μέρα -με ροδοπέταλα Δαμασκού και με Crème fraîche- από το πρωί φαίνεται!

Καλημέρα! ?
Έχω κέφια! Έτσι, χωρίς λόγο. Όπως έχουν κέφια τα παιδιά. Ή ίσως να βοήθησε το πραγματικά πολύ πρωινό μου ξύπνημα, με την δροσιά του Σεπτεμβρίου.
Και τώρα, καθώς πίνω τον δεύτερο espresso κοιτάζοντας κατάματα τον φθινοπωρινό ήλιο, ξεφυλλίζοντας το Fay’s Control και δαγκώνοντας μικρές μπουκίτσες macaron από το Ladurée , ρουφάω το άρωμα που σκορπούν τα τριαντάφυλλα μου, και οργανώνω το πρόγραμμα της ημέρας.
Μόλις έχω πλύνει το πρόσωπο μου με τα ροδοπέταλλα Michelar Foam Cleansing που μου έστειλε να δοκιμάσω η Nuxe. Ρόδα της Δαμασκού που καλλιεργούνται σε βιολογικές φάρμες στο Μαρόκο και συλλέγονται μόνο με το χέρι το πρωί, που έχει δροσιά. “Το ροδόνερο από ρόδα Δαμασκού αποτελεί πραγματική πηγή απαλότητας και καταπράυνσης για όλους τους τύπους του δέρματος, ακόμα και για το πολύ ευαίσθητο” διαβάζω στην παλ ροζ συσκευασία του, ενώ το γεγονός πως περιέχει 89.7% φυσικά συστατικά, με κάνει να το εμπιστευτώ ακόμη περισσότερο.
Μοσχομυρίζει …?


Πριν κατέβω στον κήπο, συνεχίζω την σημερινή μου περιποίηση με την Moisturising mask Crème fraîche® de beauté, 48ωρης ενυδάτωσης και με το Crème fraîche de beauté Serum, που μετά την τόσων μηνών έκθεση της επιδερμίδας μου στον ήλιο, ο μοναδικός συνδυασμός από φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς και υαλουρονικού οξύ, την ενυδατώνει εντατικά και την προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Τέλος, ολοκληρώνω με την 48ωρη Moisturising cream Crème fraîche® de beauté, που αφήνει τόσο δροσερή την επιδερμίδα μου, όσο ένα πρωινό φιλί στον κήπο, δίπλα στις τριανταφυλλιές.

Έκανα πρωινή μάσκα, απλώνοντας στο πρόσωπο και στον λαιμό μου ένα πλούσιο στρώμα από την Moisturising mask Crème fraîche® de beauté. Την άφησα 10 λεπτά και έκανα μασάζ απομακρύνοντας τυχόν προϊόν που είχε απομείνει. Αμέσως μετά, ξεδίψασα ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα μου με το Crème fraîche de beauté Serum, και έφαγα μία μικρή μπουκίτσα macaron…

Είναι να μην έχω κέφια? Καλημέρα! xxx

error: Content is protected !!