ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σεμινάριο με θέμα “Μπορούμε να συντονιστούμε με την ευτυχία – Tune into Happiness” στις Σπέτσες!

Σεμινάριο με θέμα “Μπορούμε να συντονιστούμε με την ευτυχία – Tune into Happiness” στις Σπέτσες το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου! ??

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η συγκεκριμένη παραλία, ο συγκεκριμένος μώλος για την ακρίβεια, του Spetses Hotel, είναι η δική μου πιο αγαπημένη γνωνιά όλου του νησιού, που επισκεπτόμουν σε καθημερινή βάση επί ενάμιση μήνα, κατά την διάρκεια των διακοπών του Αυγούστου. Όσο όμορφες -και καταπράσινες- παραλίες κι αν έχει το νησί στην πίσω μεριά του, με τα δέντρα τις περισσότερες φορές να ξεδιψούν την ζέστη στα κρυστάλλινα νερά τους, χαρίζοντας τους ένα υπέροχο σμαραγδί χρώμα, στην πραγματικότητα -και μεταξύ μας- για εμένα η πιο όμορφη θάλασσα, ο πιο αγαπημένος μου μώλος, δεν είναι άλλος από τον so esthète μώλο που απλώνεται μπροστά στο Ξενοδοχείο “Σπέτσες”, με τα πάντα δροσερά νερά και το σκούρο μπλε του Αιγαίου χρώμα. Και λέω “μεταξύ” μας, γιατί αυτή η γωνιά είναι τόσο πολύτιμη για εμένα -πόσα χρόνια πλέον;- που την κρατάω όσο πιο “δική” μου μπορώ, “προστατεύοντας” την από ανέξοδη δημοσιότητα, άνευ λόγου.

Πόσα καλοκαίρια…

Μα τώρα υπάρχει λόγος. Και για μένα άλλη μία ευκαιρία να επισκεφθώ το νησί!

H Λένα Καραμανλή -Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια- οργανώνει στο μαγευτικό νησί των Σπετσών, στο ξενοδοχείο Σπέτσες, τριήμερο Σεμινάριο το Σαββατοκύριακο 28/29/30 Σεπτεμβρίου με θέμα την “Προσωπική Ευτυχία και πως μπορούμε να την Κατακτήσουμε”.
Μέσα από μία σειρά ομιλιών, παρουσιάσεων και βιωματικών εργαστηρίων, επιστήμονες έμπειροι ομιλητές θα μας καθοδηγήσουν σε ένα τρόπο διαχείρισης της σκέψεις μας.
Μέσα από την μελέτη και την εμπειρία τους θα μας μεταφέρουν το μήνυμα ότι “η ευτυχία είναι απόφαση, τρόπος ζωής και εφικτή για όλους”!

Στόχος είναι η καλύτερη διαχείριση του άγχους, η εστίαση της προσοχής, η ενσυνειδητότητα, η ανάδυση του κάλου μας εαυτού, η δημιουργικότητα, η εσωτερικη ισορροπία, η αρμονία ψυχής και σώματος, η πληρότητα και το νόημα της ζωής μας.


Η ψυχολόγος Λένα Καραμανλή -εκπαιδευμένη στην ομαδική και οικογενειακή ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία, θα μιλήσει με θέμα : ένας νέος τρόπος σκέψης
Ο dr Ευστάθιος Γκόνος – διευθυντής ερευνών στο ινστιτούτο βιολογίας, φαρμακευτικής χημείας και βιοτεχνολογίας στο εθνικό ίδρυμα ερευνών θα μιλήσει με θέμα: γενετικός προγραμματισμός η ελεύθερη βούληση;
Ο Κωνσταντίνος Ζερβός – διατροφολόγος Msc στην προαγωγή και αγωγή της υγείας, δημιουργός του προγράμματος ΕΑΤΤ θα μιλήσει με θέμα : γευματίζω ελευθέρα-τρόπος διατροφής- τρόπος ζωής
Η Ειρήνη Ζερβού – Στέφανου – ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια yoga- θα μας μυήσει στο βιωματικό εργαστήριο διαλογισμού,yoga, kunda dance.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής, Msc στην ψυχολογία υγείας, ψυχική φροντίδα θα μιλήσει : γιατί ν’ αλλάξω
Η Άννα- Μαρία Παπίρη – MBA, δημοσιογράφος, συγγραφέας, σύμβουλος υγείας και ευεξίας – θα μας μιλήσει με θέμα : καθημερινά μονοπάτια προς την ευτυχία.

Ατενίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας, θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε, να διαλογιστούμε, να κάνουμε yoga δίπλα στη θάλασσα ενώ ο σεφ Μιχάλης Βασιλειάδης θα συνοδεύσει γευστικά με ειδικά προσαρμοσμένο menu το σεμινάριο tune into happiness.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμέτοχης για το σεμινάριο tune into happiness στο Σπέτσες hotel τηλ.22980-72602 και info@spetseshotel.gr

Μήπως είναι η καλύτερη αφορμή για άλλο ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο νησί? ??

error: Content is protected !!