ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δύο “έξυπνα” καλλυντικά για τα αγόρια μας!

Η Clinique παρουσιάζει δύο νέες ανδρικές προτάσεις, -οι οποίες θα κυκλοφορίσουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο-, με σκοπό να προφυλλάξει την επιδερμίδα τους από τα πρώτα σημάδια κούρασης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι σημερινοί άνδρες έχουν ένα αρκετά πυρετώδη και υπερ-δραστήριο τρόπο ζωής, βγάζοντας πέρα πολλές διαφορετικές δραστηριότητες ταυτόχρονα. Πάντα εν κινήσει, έλλειψη ύπνου, έκθεση στον ήλιο, ρύποι, ρύπανση,  όλα συμβάλλουν στο δείχνει η επιδερμίδα τους κουρασμένη και θαμπή. Επιπλέον, οι παράγοντες αυτοί, τρόπος ζωής και περιβαλλοντικοί, είναι αθροιστικοί αφήνοντας την επιδερμίδα του να φαίνεται όλο και πιο κουρασμένη, οδηγώντας την σε μια πιο αδύναμη ασπίδα και στη δημιουργία γραμμών & ρυτίδων. Γι’ αυτόν η αντιστοιχία είναι, κουρασμένη επιδερμίδα ισοδύναμη με τα πρώτα σημάδια γήρανσης, καθώς η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο αποδοτική όσο την είχε συνηθίσει.


Η CFM Super Energizer Anti-Fatigue Hydrating Concentrate χαρίζει προστασία SPF 40 για να προφυλάσσει ενάντια στα ανεπιθύμητα αποτελέσματα από την έκθεση στη UVA & UVB, ενώ ισχυρή αντιοξειδωτική άμυνα όλη-μέρα και η «ασπίδα ρύπανσης» προστατεύουν της επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλούνται από ρύπανση/PM2.5, σκόνη και γύρη που μπορούν και αυτά να οδηγήσουν σε σημάδια γήρανσης.

Για καθημερινή ενυδάτωση που καταπολεμά άμεσα την κούραση, διορθώνει ορατά τα πρώτα σημάδια κούρασης και χαρίζει προστασία ενάντια στις σύγχρονες επιθέσεις για μια πιο νεανική όψη. Εννοείται ανάλαφρης υφής, oil-free gel απορροφάται γρήγορα αφήνοντας ένα μη-λιπαρό τελείωμα.

 

Η CFM Super Energizer Anti-Fatigue Exfoliating Powder Cleanser είναι μία πολυχρηστική πούδρα καθαρισμού που ενεργοποιείται με το νερό και δίνει στην κουρασμένη επιδερμίδα την ώθηση που χρειάζεται. Αναζωογονεί ακόμα και τις πιο κουρασμένες και θαμπές επιδερμίδες. Εμπλουτισμένη με σαλικυλικό οξύ και ασκορβικό οξύ, αυτή η πούδρα καθαρισμού μετατρέπεται σε: πλούσιο αφρό καθαρισμού όταν αναμειχθεί με άφθονη ποσότητα νερού, ή πάστα απολέπισης για βαθύ καθαρισμό όταν αναμειχθεί με λίγες σταγόνες νερού, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για βαθύ ξύρισμα.

Δύο “έξυπνα” καλλυντικά για τα αγόρια μας, όπου μπορούμε να τους τα συστήσουμε εμείς…

error: Content is protected !!