ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Back to School” με ενέργεια και δύναμη!

Τι κι αν μόλις ακούστηκε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς; Η επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας έχει και φέτος την πιο γλυκιά γεύση, χάρη σε μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά 40 γραμμαρίων, που προσφέρει απόλαυση και ισορροπημένη διατροφή με τον πιο εύκολο και πρακτικό τρόπο!

Διαθέσιμο σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις -Espresso, γεύση Βανίλια, με Σοκολάτα, με Φουντούκια και Κακάο-, το «Γλυκό που Κάνει Καλό» κυκλοφορεί σε πρακτικές μερίδες 40 γραμμαρίων και φιλοδοξεί να συμπληρώσει γευστικά και διατροφικά την καθημερινότητά μας γι’ ακόμη μια χρονιά. Στο σακίδιο του παιδιού για το σχολείο, στην τσάντα για το γραφείο, στο δρόμο, στο πρωινό ή στο σάκο του γυμναστηρίου, πάει παντού και μας συντροφεύει κάθε στιγμή!


Το αγαπημένο σνακ παρασκευάζεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί όλα τα ευεργετικά οφέλη του πολύτιμου σπόρου! Συγκεκριμένα, περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή, καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ. Έτσι ενισχύει με τον πιο υγιεινό τρόπο μικρούς και μεγάλους, απαντώντας στην ανάγκη για ισορροπημένη διατροφή, ενέργεια και υψηλές επιδόσεις.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για το καθημερινό σνακ του παιδιού?

error: Content is protected !!