ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Bobbi Brown υποδέχεται το φθινόπωρο με το House of Luxe!

Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη υφή από το House of Luxe Lip Color. Η Bobbi Brown καλωσορίζει το Luxe Matte Lipstick και το Luxe Liquid Lip Color σε δύο νέες φόρμουλες που προσφέρουν πραγματικά έντονη απόδοση του χρώματος, αλλά και άνετη εφαρμογή. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα κατηγορία πολυτελών κραγιόν σε τρεις υφές που ξεχωρίζουν: Luxe Lip Matte, Luxe Lip Liquid High Shine και Luxe Lip Velvet Matte.

Luxe Lip Matte Lipstick
Αποδεικνύοντας ότι τα αντίθετα όχι μόνο έλκονται, αλλά δημιουργούν και ένα εντελώς απροσδόκητο αποτέλεσμα: εμπλουτισμένες με έλαια, οι πλούσιες υφές προσφέρουν το απόλυτο ματ look και αίσθηση ελαφριά σαν πούπουλο. Αυτό το πρωτοποριακό κραγιόν – μια αποκλειστικότητα της Bobbi Brown – εφαρμόζεται απαλά με το αυθεντικό, πλούσιο χρώμα να αναμειγνύεται, προσφέροντας έντονο χρώμα και μεταξένια υφή που διαρκεί έως 12 ώρες. Η φόρμουλα συμπληρώνεται με μια ελαφριά βελούδινη στρώση που εφαρμόζεται στα χείλη με απαλό και ελαφρύ τελείωμα, που μαγνητίζει τα βλέμματα και διαρκεί όλη μέρα.

Luxe Lip Liquid High Shine
Χείλη που ακτινοβολούν και προσφέρουν ελαφριά αίσθηση, βυθίζονται σε υγρή λάμψη και ισχυρή απόδοση χρώματος. Αυτή η φόρμουλα διαθέτει 3-D χρώμα που αντανακλά το φως και το διαχέει μέσα από ενυδατικά σφαιρίδια, τα οποία αποδίδουν μια πλούσια, αλαβάστρινη όψη που ακτινοβολεί.

Luxe Lip Velvet Matte
Η πλούσια υγρή υφή συναντά το βελούδινα μαλακό, άνετο, ματ τελείωμα μέσα σε μια πολυτελή φόρμουλα. Το υγρό χρώμα που παράγεται από φυσικά μεταλλικά άλατα, αναμιγνύεται με το εκχύλισμα Wild Mango, γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες, για μια κρεμώδη, απαλή αίσθηση που μεταλλάσσεται σε ματ και διαρκεί για 12ώρες.

To House of Luxe της Bobbi Brown θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο 2018

error: Content is protected !!