ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ιωάννα Κοροπούλη και η Εβελίνα Κόκκου εμπνέονται τα ομορφότερα Dinner Party μας!

Τις επισκέπτομαι λίγο πριν κάθε μεγάλο -ή μικρότερο- κάλεσμα μου. Τις επισκεπτόμαστε κάθε εποχή των προετοιμασιών κάθε Pop up Project. Και κάθε, μα κάθε φορά, εντυπωσιάζομαι από το μοναδικής αισθητικής showroom, από την πληθώρα των πιο κομψών επιλογών, από τις συλλογές που προμηθεύονται από τα συγκλονιστικά ταξίδια τους.
Η Ιωάννα Κοροπούλη και η Εβελίνα Κόκκου, οι οικοδέσποινες του Stylebox Rentals με υποδέχθηκαν για άλλη μία φορά στο ηλιόλουστο showroom της Κηφισιάς, και με ξενάγησαν στην ιδιαιτερότητα και στη φιλοσοφία της εταιρίας τους, που προσφέρουν ονειρεμένα έπιπλα και art de la table συλλογές.

S is for Stylebox
Η εταιρεία μας καλύπτει όλων των ειδών τις εκδηλώσεις, μεγάλες και μικρές. Η συλλογή μας ανανεώνεται κάθε σεζόν και επενδύουμε σε νέα προϊόντα διότι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι καίριο να παρακολουθούμε τις παγκόσμιες τάσεις και να συγχρονιζόμαστε. Το πιο σημαντικό όμως για εμάς είναι οι άνθρωποί μας, για τους οποίους πολύ συχνά δεχόμαστε συγχαρητήρια: από την ομάδα που οργανώνει, προετοιμάζει και συνθέτει την παραγγελία, μέχρι την ομάδα που θα την παραδώσουν, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του πελάτη και τις δυνατότητες του χώρου.

Ιωάννα Κοροπούλη

One-Stop-Buy
Πολύ σημαντική για εμάς στροφή στην πορεία της εταιρείας ήταν η επίσκεψή μας σε μεγάλα rental showrooms στη Νέα Υόρκη το 2012 και ξανά το 2016, όπου έγινε αντιληπτό πόσο ωραία και βοηθητική είναι η εμπειρία για τον πελάτη όταν μπορεί να βλέπει μία ολοκληρωμένη πρόταση, πχ. το τραπέζι πλήρως στημένο, με όμορφα λουλούδια και επιλογές σερβίτσιων, διότι μόνο έτσι παίρνει ιδέες, μπορεί να το φανταστεί στον χώρο του και κατασταλάζει. Έτσι, το 2016 μετακομίσαμε σε μεγαλύτερο κτίριο, με μεγάλο showroom και, επιτέλους, το 2018 προσθέσαμε τη δεύτερη βασική μας υπηρεσία: αυτή των ειδών art de la table, κάνοντας το STYLEBOX μία εταιρεία μίσθωσης επίπλων και ειδών tabletop. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης δεν χρειάζεται να απευθυνθεί σε άλλη εταιρεία για ενοικίαση εξοπλισμού, και όλα γίνονται πιο απλά. It’s a one-stop-buy!

Εβελίνα Κόκκου

Art de la Table: The Trends
Σήμερα έχουμε πλέον φύγει από την κλασική έννοια του να είναι όλα σετ. Oι πορσελάνες ανακατεύονται υπέροχα και διασκεδαστικά με ποιοτικά κεραμικά, τα κρυστάλλινα ποτήρια με άλλα χρωματιστά, και τα λουλούδια σετάρονται καταπληκτικά με πολύχρωμες πετσέτες, με αποτέλεσμα το τραπέζι να αποκτά μια δική του προσωπικότητα! Προτρέπουμε πάντα τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν στοιχεία του σπιτιού τους, όπως ένα πολύ αγαπημένο πιάτο ή ποτήρι και να το συνδυάζουν ποικιλοτρόπως με κάποια από τα στιλ που διαθέτουμε. Άλλοι τολμούν το boho chic, άλλοι μια πιο αφαιρετική προσέγγιση, άλλοι θέλουν χρώμα! Το καλό είναι ότι στη μόδα αυτή τη στιγμή anything goes!

Παρατηρήσαμε επίσης ότι η παγκόσμια τάση για ενδιαφέροντα art de la table, ακόμη και για τα καθημερινά γεύματα, έχει για τα καλά υιοθετηθεί και στην Ελλάδα. Ανεξαρτήτως αν καλείς 12 ή 100 άτομα, η έννοια της περιποίησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι πιο έκδηλη από ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι τα καλέσματα γίνονται πιο επίσημα. Αντιθέτως, υπάρχει ξεκάθαρη στροφή στο cool & relaxed, πλην όμως πολύ φροντισμένο, με elegant εξοπλισμό και καλής ποιότητας φαγητό. Τα κλασικά τραπεζοκαθίσματα σιγά σιγά δίνουν τη θέση τους σε άνετους καναπέδες και πιο χαμηλά τραπέζια, που προσφέρουν στον καλεσμένο μία μοναδικά ξεκούραστη και χαλαρωτική εμπειρία, κάτι που μετά από τόσο εγκλεισμό, το έχουμε όλοι ανάγκη.


Small tips:
-Mix & Match
Πείτε ναι στο πάντρεμα και τον συνδυασμό διαφορετικών χρωματισμών σε tableware και glassware, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικά χρώματα στις λινές πετσέτες.
-Personal Gift
Ένα μικρό και ιδιαίτερο δώρο για κάθε καλεσμένο είναι μια ευγενική και ωραία κίνηση που θα την εκτιμήσει ο καθένας. Gift idea: τα αρωματικά κεριά της Voluspa!

Για τη SS2022 η Stylebox Rentals εκτός από την Main Collection της εταιρίας που συνεχώς ανανεώνεται με νέα σχέδια που ακολουθούν τις τάσεις διεθνώς και έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών, παρουσιάζει τη Luxury Collection, μια συλλογή με exclusive σχέδια και είδη tableware που θα «ντύσουν» υπέροχα τα table setting σας.

Φωτογραφίες: Ιωάννα Ρουφοπούλου

Stylebox Rentals
Μάτσα 9, Nέα Kηφισιά
τηλέφωνο: 210 8075177
email: info@stylebox.gr

error: Content is protected !!