ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Διάλεξη για την Τοξικότητα και την Αντιμετώπιση της με ομιλήτριες την Τζίνα Θανοπούλου & την Λίζα Βάρβογλη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής μια ξεχωριστή ομιλία/διάλεξη από τις Ψυχολόγους – Ψυχοθεραπεύτριες, απόφοιτες του Harvard University , Τζίνα Θανοπούλου και  Δρ. Λίζα Βάρβογλη, στη φιλόξενη αίθουσα του Σ.Α.Κ.Α. μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου & Λυκείου/IB Κολλεγίου Ψυχικού, σε μια κατάμεστη αίθουσα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας για τον COVID-19.

Τζίνα Θανοπούλου & Λίζα Βάρβογλη

Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος  – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας  Παιδιών, Εφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, Ενηλίκων, Ψυχολογία Υγείας, Διατροφικές Διαταραχές,  Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Εξειδίκευση στη Ψυχολογική υποστήριξη Μαθησιακών Δυσκολιών, Τζίνα Θανοπούλου ενθουσίασε για άλλη μία φορά το ακροατήριο της με τον άμεσο λόγο της.

Το επίκαιρο θέμα της διάλεξης είχε τίτλο “Τοξικότητα & τοξικές Σχέσεις: τρόποι Αναγνώρισης & Διαχείρισης για να έχουμε μια Ισορροπημένη Ζωή, παρ’ολες τις Δοκιμασίες!” και η ανταπόκριση των γονέων ήταν εντυπωσιακή ενώ η συζήτηση που ακολούθησε μέχρι αργά ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Κατάμεστη η αίθουσα του αίθουσα του Σ.Α.Κ.Α. με τους γονείς να ακούνε με τεράστιο ενδιαφέρον την εξαιρετικά επίκαιρη Ομιλία της Τζίνας Θανοπούλου


Οι δύο εξαιρετικές Ομιλήτριες δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν το δραστήριο σύλλογο Γονέων Κολλεγίου Ψυχικού & ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ. Φανή Λεβέντη, Ελένη Αζα, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη και Κατερίνα Πατσαδέλη για τη πρόσκληση και την εξαιρετική οργάνωση, αλλά και όλους τους γονείς που με αμείωτο το ενδιαφέρον εμπιστεύτηκαν στις δύο κορυφαίες Ψυχολόγους τις προσωπικές τους εμπειρίες, της οικογένειας, του φιλικού και επαγγελματικού τους περιβάλλοντος που αφορούν τοξικές συμπεριφορές.

Φανή Λεβέντη, Τζίνα Θανοπούλου, Λίζα Βάρβογλη

“Από μεριά μας πάντα με Αγάπη και Προσφορά προς τους άξιους & αφοσιωμένους Γονείς, Μαθητές, Εκπαιδευτικούς & Συμβούλους του αξιόλογου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος! Ευχαριστούμε από καρδιάς και θα χαρούμε να προσφέρουμε & πάλι στη σχολική σας κοινότητα, όπως πάντα με Αγάπη, Φροντίδα & Αφοσίωση. Ευχαριστούμε τα μέλη του Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων του Κολλεγίου Ψυχικού Γυμνασίου & Λυκείου που παραβρέθηκαν στη διάλεξη και συμμετείχαν με ενθουσιασμό και πολλές ερωτήσεις στη συζήτηση που ακολούθησε. Αναλύσαμε τοξικές συμπεριφορές και τρόπους για να τις αποφύγουμε & για να μπορέσουμε να απομακρύνουμε τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μας και  για να έχουμε μια ισορροπημένη ζωή με θετική ενέργεια” κατέληξε στην Ομιλία της η Τζίνα Θανοπούλου.

error: Content is protected !!