ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Antonia Karra στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Υπάρχουν κάποιοι σχεδιαστές & brands που γνωρίσατε και αγαπήσατε μέσα από τα The Pop Up Projects, και οι οποίοι είναι πλέον συνυφασμένοι με τις διοργανώσεις μας. Που δεν λείπουν από καμία, και που φυσικά δεν θα έλειπαν από την 10η επετειακή διοργάνωση του The Pop Up Project, με την ονομασία “Spring Edition”. Μία από αυτές τις σχεδιάστριες, είναι και η Αντωνία Καρρά.

Όταν το χόµπι γίνεται πάθος και η αγάπη για το κόσµηµα παίρνει σχήµα και µορφή, φυτεύεται ο πρώτος σπόρος που οδηγεί στην επιτυχία. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση στο κόσµηµα και εφαρµόζοντας µια ειδική τεχνική που έµαθε από τη γιαγιά της, η Ελληνίδα σχεδιάστρια Αντωνία Καρρά ξεκίνησε να πλέκει τα πιο περίτεχνα κοσµήµατα, ταξιδεύοντας τον κόσµο µέσα από τις δηµιουργίες της.

 

Η σειρά των ιδιαίτερων κοσµηµάτων της εµπλουτίστηκε και µε καινούργιες τεχνοτροπίες και υλικά, όπως ασήµι και ηµιπολύτιµους λίθους, τα οποία γρήγορα αγκαλιάστηκαν από το κοινό αλλά και διεθνείς σχεδιαστές και fashion icons.

Τις δηµιουργίες της έχουν φορέσει oι Diane Von Furstenberg, Iris Apfel, Georgina Chapman, Elisa Sednaoui, Lyne Renée και προσφάτως η εκρηκτική Adriana Lima, εκτοξεύοντας την επιτυχη µένη πορεία της στο εξωτερικό, αλλά και οι Ελένη Μενεγάκη, Τζένη Μπαλατσινού, Βίκυ Καγιά, Ράνια Θρασκιά, Μαρία Σολωµού, Δήµητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς και οι fashion bloggers Style Heroine και Shoprano The Blog.

Σήµερα , µόλις τέσσερα χρόνια µετά το ξεκίνηµά της , µετράει 70 σηµεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και συνεργασίες µε σχεδιαστές και οίκους παγκοσµίου εµβέλειας, όπως οι Zeus & Dione, Τοms, Melissa Odabash, Emanuella Swimwear, Manebi κ.ά.

Παντρεύοντας την Ελλάδα µε µία πληθώρα πολιτισµών, τα κοσµήµατα της Αντωνίας Καρρά πωλούνται σήµερα διεθνώς σε µία σειρά από δηµοφιλή καταστήµατα.

Η φετινή της collection, Pleiades, έχει λάµψη και άρωµα ελληνικής µυθολογίας.

Οι Πλειάδες, εφτά αδελφές και ακόλουθοι της θεάς Άρτεµης, είχαν συνδέσει το όνοµά τους µε την αλλαγή των εποχών. Ειδικά η Αλκυόνη -και η σχέση της µε τον Ποσειδώνα – ήταν η αφετηρία για το “δέσιµο” του µύθου, του υγρού στοιχείου και του οµώνυµου ουράνιου σχηµατισµού στον αστερισµό του Ταύρου. Αυτό το “δέσιµο” και ο µοναδικός του χαρακτήρας είναι και ο άξονας που δίνει ταυτότητα στο σύνολο της συλλογής.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή, θα την βρείτε στο 10ο επετειακό The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564

Μπείτε εδώ για να βρείτε το The Pop Up Project “Spring Edition” ακόμα πιο εύκολα!

error: Content is protected !!