ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η SEATHROUGH στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Η SEATHROUGH είναι ένα resortwear brand που ιδρύθηκε το 2015 από τη Ντόρα Παϊσίδου με στόχο τη δημιουργία ρούχων που χαρακτηρίζονται από prints που προέρχονται αποκλειστικά από φωτογραφίες της θάλασσας και την υπενθύμιση της ανάγκης για καθαρές θάλασσες και την ευαισθητοποίηση όλων όσων απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας.

 

Τα αναπάντεχα χρώματα και σχήματα που αναδύονται μέσα από παλλόμενες θαλάσσιες επιφάνειες, επεξεργάζονται με μεράκι και αποτυπώνονται σε επιλεγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα εκλεκτά υφάσματα, 100% fine natural fabrics.


Αποτέλεσμα, δημιουργίες με τη μαγεία της θάλασσας, που τυλίγουν γαλήνια το σώμα ή γεμίζουν «κύματα» και ανεμίζουν σε κάθε κίνηση, χαρίζοντας «θερινή διάθεση» όλο το χρόνο.

Η Ντόρα Παϊσίδου για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την περιβαλλοντική εκπαίδευση.
Η SEATHROUGH δεν θα υπήρχε χωρίς καθαρές θάλασσες.


Η SEATHROUGH συμμετέχει και στηρίζει περιβαλλοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται γι’ αυτό το σκοπό.

SEATHROUGH: αίσθηση θάλασσας στο σώμα, καθαρά, κρυστάλλινα νερά στη χώρα μας.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή, θα την βρείτε στο 10ο επετειακό The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564

Μπείτε εδώ για να βρείτε το The Pop Up Project “Spring Edition” ακόμα πιο εύκολα!

error: Content is protected !!