ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα κοσμήματα του Huffy στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Τα κοσμήματα Huffy είναι γνωστά για τις ρευστές, αρμονικές τους γραμμές, τον συνδυασμό διαφορετικών υλικών, την καθαρότητα στο σχεδιασμό και την άρτια κατασκευή μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Κάθε συλλογή που δημιουργεί ο Huffy είναι τελείως διαφορετική από την προηγούμενη αφού βρίσκεται πάντα σε διαρκή έρευνα νέων υλικών και σχεδίων και εφαρμόζει διαφορετικές τεχνικές στις δημιουργίες του, από την τέχνη της μικρογλυπτικής, σμιλεύοντας απ’ ευθείας το μέταλλο και το ξύλο, μέχρι σύνθετες κατασκευές που απαιτούν μαθηματική ακρίβεια στο σχέδιο και την εκτέλεση.
Ο Huffy πάντα προσπαθεί να μετατρέψει τη φαντασία του σε αμίμητα κοσμήματα.

 

Η πρώτη προσωπική συλλογή του, με το όνομα Sprezzatura, παρουσιάστηκε το 2008 στο Ζάππειο. Κίτρινος χρυσός, μαύρος έβενος, διαμάντια και χυτές φόρμες έδωσαν μορφή στον Αναγεννησιακό όρο sprezzatura -πηγή έμπνευσης της συλλογής- ο οποίος είθισται να χρησιμοποιείται για να περιγράψει την εξαιρετική δουλειά που κρύβεται πίσω από την εμφανή φυσικότητα ενός εξαίσιου καλλιτεχνικού αποτελέσματος. Ακολουθούν η συλλογή Jugenstil -εμπνευσμένη από τα οργανικά σχέδια, τις στυλιζαρισμένες φλοράλ συνθέσεις και την ευρεία χρήση καμπυλών του καλλιτεχνικού κινήματος Art Nouveau-, η Mushrooms –μια ελεγεία στο ιδιόμορφο φυτό-, και η εμβληματική Fluidity – στην οποία οι γραμμές μοιάζουν πράγματι να «ρέουν», ενώ συνδυάζει ροζ χρυσό με μαύρο ασήμι και λευκά, ή σαμπανιζέ διαμάντια.

Παράλληλα ο Huffy δημιουργεί μια συλλογή για τον ζωδιακό κύκλο, τη Zodiac collection, και τη σταθερή συλλογή Opsa, τα γνωστά του ψάρια- pendants από ασήμι και μπρούτζο, αγαπημένο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Στη συνέχεια έρχεται η Dots εμπνευσμένη από τις «τέλειες ατέλειες της φύσης», μια σειρά από φίνα κοσμήματα σε κίτρινο χρυσό και λευκά διαμάντια.

 

Στο The Pop Up Project “Spring Edition” ο Huffy θα παρουσιάσει μια επιλογή από κομμάτια των γνωστότερων συλλογών του καθώς και την πιο πρόσφατή του συλλογή Gods of Olympus. Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα preview της νέας συλλογής WAT- We Are Together bracelets.


Η συλλογή Gods of Olympus είναι ένα ongoing project εμπνεόμενο από τα αιώνια σύμβολα των θεών του Ολύμπου. Στο The Pop Up Project “Spring Edition” θα απολαύσετε τις πρώτες δυο capsule collections αφιερωμένες στον θεό Απόλλωνα (Apollo Collection) και τον θεό Ερμή (Εrmes Collection).

 

 

 

H WAT- We Are Together είναι μια συλλογή από μοναδικά βραχιόλια για άντρες και γυναίκες που συνδυάζουν λευκό ή μαύρο ασήμι με χρυσό ή και διαμάντια με πολλές επιλογές κορδονιών, από ναυτικά μέχρι πλεκτά δερμάτινα, το must-have του φετινού καλοκαιριού.

 

Ολοκληρωμένη την Συλλογή του Huffy, θα την βρείτε στο 10ο επετειακό The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564

Μπείτε εδώ για να βρείτε το The Pop Up Project “Spring Edition” ακόμα πιο εύκολα!

error: Content is protected !!