ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

How to survive the New Year!

Στον απόηχο της μεγαλύτερης από ποτέ εορταστικής περιόδου και μία μόλις ημέρα πριν ξεστολίσω το σπίτι -πάντα του Αι- Γιαννιού την άλλη μέρα-, κάνω μία μικρή ανασκόπηση, όχι της χρονιάς αυτή τη φορά, αλλά των τελευταίων ημερών, και χαμογελώντας άλλοτε γλυκά άλλοτε με αρκετές δόσεις αυτοσαρκασμού, φτιάχνω νοητές λίστες με τίτλο: How to survive the New Year!


Καταρχήν, με τα καινούργια μου Saucony!!! Ολόχρυσα και εντυπωσιακά, όπως ήταν η ημέρα που τα πήρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Γιατί, ok, υπέροχα και παραμυθένια τα άλλα λεπτεπίλεπτα, άλλα κεντημένα με πολύτιμες πέτρες Swarovski, αλλά χωρίς τα Saucony Original μου, δεν θα έβγαιναν ούτε για πλάκα όλες αυτές οι τεράστιες διαδρομές των ημερών.

Τα καινούργια μου Saucony Originals Shiny Shadow. Αν σου αρέσουν και εσένα όσο κι εμένα, θα τα βρεις εδώ!

Τόσο όμορφα αλλά συγχρόνως και απίστευτα αναπαυτικά -είμαι απόλυτα βέβαιη πως τα Saucony είναι τα πιο αναπαυτικά παπούτσια του κόσμου όλου-, το συγκεκριμένο ζευγάρι το επέλεξα για να με συνοδέψει σε όλα τα τρεξίματα των ημερών, και αποδείχθηκε η καλύτερη παρέα.

Όπου κι αν πήγα, τα Saucony Originals Shiny Shadow φορούσα!

Από το ατελείωτο shopping (έως και την τελευταία στιγμή προκύπταν κι άλλα δώρα που είχα αμελήσει να αγοράσω), και τις ουρές για άλλο ένα covid test, έως το ιατρείο της δερματολόγου μου, για να μου χαρίσει την απαραίτητη λάμψη για τη πρωτοχρονιά, και από τις ηλιόλουστες βόλτες στη Φιλοθέη έως τα lunch με τις φίλες μου στην εορταστικά στολισμένη Κηφισιά, τα Saucony Originals Shiny Shadow ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω, και που εννοείται ταίριαζαν με ό,τι κι αν φορούσα!

Λίγο ήθελα, να τα φορέσω και με το φόρεμα του ρεβεγιόν. Χωρίς πλάκα.

error: Content is protected !!