ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Angels’ Share: Μία έμπνευση του Kilian Hennessy και του ράπερ French Montana από το κονιάκ!

Ο κορυφαίος οίκος Kilian Paris παρουσιάζει το Angels’ Share – ένα εμβληματικό άρωμα του brand, εμπνευσμένο από το κονιάκ – σε ανανεωμένο σχέδιο, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του ιδρυτή του, Kilian Hennessy και του Αμερικανού ράπερ, French Montana.

Η μουσική χαρακτηρίζει πάντα την καλή νυχτερινή ζωή, όπως ακριβώς και το άρωμα – είναι αυτά τα αόρατα vibes που δίνουν πνοή στο πάρτι. Κάπως έτσι λειτουργεί και μια μεθυστική εσάνς εμπνευσμένη από το κονιάκ.

Η χιπ-χοπ κουλτούρα και το κονιάκ έχουν μακρινό παρελθόν. Για δεκαετίες, θρυλικές προσωπικότητες έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο ποτό. «Το κονιάκ συνδέεται άρρηκτα με την κουλτούρα και τη μουσική» αναφέρει ο French Montana, γνωστός για τις cult μουσικές του συλλογές, τα κορυφαία σε πωλήσεις άλμπουμ και τις διακεκριμένες μουσικές συνεργασίες του. «Όταν πρωτοξεκινάς να δημιουργείς μουσική, πας στο στούντιο, παίρνεις μαζί σου ένα μπουκάλι και ξεκινάς να εκφράζεις την τρέλα σου στο μικρόφωνο» συμπληρώνει με μειδίαμα.

Το Angels’ Share, εμπνευσμένο από το θρυλικό λικέρ, αποτελεί την πιο προσωπική αρωματική δημιουργία του ιδρυτή, Kilian Hennessy, καθώς απορρέει από την κληρονομιά και τη δεξιοτεχνία οκτώ γενεών Hennessy στην παραγωγή κονιάκ. «Χρειάστηκαν 14 χρόνια για να δημιουργήσω ένα άρωμα που έχει την βάση του στο κονιάκ. Το Angels’ Share αποτελεί την πιο σημαντική «γέφυρα» μεταξύ της κληρονομιάς της οικογένειάς μου και του οίκου Kilian Paris, έτσι όπως τον έχω οραματιστεί». Ένα άρωμα βασισμένο σε νότες κονιάκ, μαζί με την αυθεντική εσάνς του ποτού, η οποία του προσδίδει το φυσικό καραμελέ χρώμα του, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει νότες φουντουκιού, κανέλας, βελανιδιάς και tonka bean. Αυτή η δημιουργία οφείλει το όνομά της στην πιο μυστήρια διάστασή της: τη λεγόμενη «la part des anges» ή «angels’ share» που δεν είναι άλλη από την σταδιακή – με τα χρόνια – εξάτμιση των λικέρ μέσα σε δρύινα βαρέλια.

«Ο Κilian βάζει την καρδιά του σε κάθε άρωμα, εγώ βάζω την καρδιά μου στη μουσική. Προσεγγίζουμε το κοινό με κάτι στο οποίο πιστεύουμε και οι δύο» συνεχίσει ο French Montana.

Το Angels’ Share feat. French Montana προσφέρεται σε ένα ανανεωμένο εκλεπτυσμένο γυάλινο μπουκάλι, χαραγμένο με το εμβληματικό αρχικό «Κ» αντανακλώντας το φως από όλες τις γωνίες, φινιρισμένο με μία χρυσή πλακέτα σε σχήμα διαμαντιού, ενώ στο πάνω μέρος του, φέρει έναν χρυσαφένιο δίσκο που θυμίζει βινύλιο. Οι χαραγμένες χρυσές αλυσίδες κάνουν μνεία στο προσωπικό στυλ του French Montana, αλλά και στο θρυλικό μοτίβο της KILIAN PARIS, όπως αποτυπώνεται σε πολλά από τα πιο αγαπημένα αρώματα του οίκου, σαν μια ασπίδα, η οποία συμβολίζει την προστατευτική δύναμη του αρώματος. Η φωτογράφηση αυτής της τόσο αυθεντικής συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε σε ένα στούντιο ηχογράφησης, αποτυπώνοντας backstage πλάνα από τη στενή συνεργασία των δύο καλλιτεχνών. Αιχμαλωτίζει τη στιγμή, όπου όλες οι αισθήσεις απογειώνονται. «Όλα είναι δυνατά τη νύχτα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής Kilian Hennessy. «Δεν υπάρχει πλέον φύλο ή κοινωνική τάξη – υπάρχουν ατελείωτες πιθανότητες, μέσα από μία πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση, προσβάσιμη σε όλους»

error: Content is protected !!