ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Hot Gods: 3D έργα τέχνης στον χώρο 212 Arts και στην έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Απέργη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο “HOT GODS” του εικαστικού Γιάννη Απέργη, στον χώρο Τέχνης 212 ARTS, του Ευάγγελου Γεωργούλη, από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά Δημήτρη Καρύδη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο  της : ‘’Πειραιάς plus’’ του Δήμου Πειραιά  Ηλία Σαλπέα .
Ο Γιάννης Απέργης ξενάγησε τους καλεσμένους του στην έκθεση και ανέπτυξε το concept των HOT GODS αναλύοντας τα 36 έργα – σύμβολα, όπως ο ίδιος προσέγγισε το ανερμήνευτο: την έννοια του Θεού.

Ευάγγελος Γεωργούλης, Γιάννης Απέργης

Σημείο αναφοράς υπήρξε ένα έργο του εικαστικού: The Symbol of Hot God. Το συγκεκριμένο σύμβολο απέκτησε τρεις διαστάσεις (116,4•36,6•2,4) χάρη στο καινοτόμο εργαστήριο τεχνολογίας του Δήμου Πειραιά, Blue Lab.

Χριστίνα Σκάζα, Αλφρέδος Σκάζας

Για το συγκεκριμένο έργο έγινε χρήση τρισδιάστατων εκτυπωτών, οι οποίοι πληρούσαν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές με βάση την ιδιαιτερότητα και τη δυσκολία που επέβαλε η απόδοση στην κατασκευή  της τόσο ιδιαίτερης και πολύπλοκης γεωμετρίας (λεπτά σημεία και οργανικές φόρμες).

Μάγδα Λαδά, Μαριάννα Κιρκιλίτση

Μαρία Σκάζα, Σίλια και Ιωσήφ Ευθυμιάδης

Σωτήρης Μπίκας, Γιάννης Απέργης

Ελισάβετ Θεοδωρίδου, Εμμανουέλα Γεωργούλη, Μαρία Λιόντου

Ευάγγελος Γεωργούλης, Γιάννης Απέργης

Σοφίκα Ράπτη, Γιάννης Απέργης

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ακόμη, ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  δημοτικής περιουσίας και κτηματολογίου του Δήμου Πειραιά Τάσος Μαρκαριάν, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Blue Lab Ανδρέας Κάνταρος, η υπεύθυνη Επικοινωνίας του Blue Lab Ηρώ Βάρλα,εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!