ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Hilton Αθηνών διακρίθηκε στα ευρωπαϊκά World Travel Awards 2016

Το Hilton Αθηνών βραβεύτηκε ως το κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα στον ευρωπαϊκό τελικό των έγκριτων βραβείων “World Travel Awards 2016”. Το ξενοδοχείο ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών του, αποτελώντας πρότυπο για τις επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, ενώ η αλυσίδα Hilton Hotel & Resorts βραβεύτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ως Leading Hotel Brand της Ευρώπης.
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε στο Forte Village Resort στη Σαρδηνία, το Hilton Αθηνών ήταν ένα από τα 22 ξενοδοχεία της γνωστής αλυσίδας Hilton Worldwide που διακρίθηκαν, καθώς επιλέχθηκε από ταξιδιωτικούς πράκτορες από όλο τον κόσμο.
Το Hilton Αθηνών δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 506 ευρύχωρα δωμάτια, 23 άρτια εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που το καθιστούν την ιδανική επιλογή για να συνδυάσει κάποιος επισκέπτης ένα επιχειρηματικό ταξίδι με χαλάρωση και αναψυχή.

hilton-thumb-large
O Γενικός Διευθυντής του Hilton Αθηνών Bart van de Winkel, αναφερόμενος στην επιτυχία του ξενοδοχείου είπε: “Είναι τιμή για το Hilton Αθηνών να βραβεύεται στα World Travel Awards 2016, ιδιαίτερα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτή η διάκριση δεν αντιπροσωπεύει απλώς το εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών του ξενοδοχείου μας, αλλά και την αφοσίωση του προσωπικού στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας στους επισκέπτες μας”.
Τα World Travel Awards αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν για περισσότερα από 20 χρόνια επιχειρήσεις και οργανισμούς του τουριστικού κλάδου που παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες τους. Έχουν καθιερωθεί πλέον ως ένας σημαντικός θεσμός παγκοσμίως, ενισχύοντας την καινοτομία στις τουριστικές επιχειρήσεις και παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες στους ταξιδιώτες σχετικά με την ποιότητα αυτών.

error: Content is protected !!