ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Showbiz καλωσόρισε σε ένα εντυπωσιακό πάρτι το About You!

Το ABOUT YOU, το πιο inspiring και προσωποποιημένο fashion online shop στη Ευρώπη, γιόρτασε την άφιξη του στην Ελλάδα, λύνοντας τις απορίες του κοινού, κατόπιν μίας άκρως επιτυχημένης marketing καμπάνιας σε Social Media και TV. Χθες βράδυ, πραγματοποιήθηκε ένα εντυπωσιακό launch event στον Πύργο Μελισσουργού όπου παρευρέθηκαν πολλοί celebrities, καλλιτέχνες, influencers και social media stars.

Κατά τη διάρκεια του event, την παράσταση έκλεψαν τα interactive corners που αποτελούσαν το τέλειο photo opportunity, καθώς και το Glambot που έδωσε έναν οσκαρικό τόνο στο event, ενώ έκπληξη αποτέλεσε το live του Good Job Nicky ο οποίος συνεπήρε τους καλεσμένους με το ταλέντο του.

Good Job Nicky

Το ABOUT YOU αποτελεί το πιο inspiring και προσωποποιημένο fashion online shop στην Ευρώπη και συνεχίζει την επιτυχημένη επέκτασή του, λανσάροντας το νέο fashion online shop aboutyou.gr στις 28 Σεπτεμβρίου 2021. Στον παρελθόν, το ABOUT YOU έχει αποδείξει τη μοναδική του προσέγγιση όσον αφορά το shopping experience ύστερα από τα ποικίλα λανσαρίσματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, καταφέρνοντας σήμερα να είναι διαθέσιμο σε 24 αγορές.

Χθες βράδυ, στον Πύργο Μελισσουργού

Follow me…

Genevieve Majari, Δημήτρης Σκουλός, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Έλενα Χριστοπούλου & Δημήτρης Μοθωναίος & Βασιλική Ρούσσου

Τη πρωτότυπη έναρξη συμπλήρωσε μοναδικά η τεράστια καμπάνια marketing και φυσικά ένα άκρως εντυπωσιακό launch event στην Αθήνα την προηγούμενη ημέρα, στο οποίο παρευρέθηκαν πληθώρα celebrities, fashion experts, influencers και δημοσιογράφοι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι πιο influential προσωπικότητες όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Genevieve Majari, ο Γιώργος Καράβας, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Αθηνα Οικονομάκου, η Κατερίνα Καινούριου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί άλλοι.

Φουρέρα Ελένη

Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Καράβας Γιώργος & Ψαρρού Ραφαέλλα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Good Job Nicky

Αθηνά Οικονομάκου

Κατερίνα Καινούριου

Στο εντυπωσιακό launch event στην Ελλάδα, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στη “big-bang” στιγμή της marketing καμπάνιας του brand η οποία χωριζόταν σε τρεις εντυπωσιακές φάσεις.

Εξαρχοπούλου Αλεξάνδρα & Ηλίας Μπόγδανος

Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Demy

Σμαράγδα Καρύδη

Περισσότεροι από 200 social celebrities, media stars, ειδικοί του χώρου και δημοσιογράφοι γιόρτασαν την πολυαναμενόμενη στιγμή έναρξης του website στην ελληνική αγορά.

Έλενα Γαλύφα

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Έπειτα από τη πρώτη φάση του teaser, όπου η αγωνία κυρίευσε το κοινό, η φάση του launch έκανε γνωστή σε όλους τη μοναδική ταυτότητα του ABOUT YOU, μέσα από out-of-home καμπάνιες, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots.

Ευγενία Σαμαρά & Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες & Αθηνά Οικονομάκου

Ευγενία Σαμαρά

Λευτέρης Πετρούνιας

Edward Στεργίου

Stefania

Τζένη Θεωνά

Light & Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Βαϊτσου & Άννα Μαρία Βέλλη

Μαρία Φραγκάκη & Ελένη Τσολάκη

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Κωνσταντίνος Βασάλος

Ηλίας Βρεττός & Κατερίνα Ζαρίφη

Μαρίζα Μπαιρακτάρη & Konnie Μεταξά & Έλενα Γαλύφα

Αντιγόνη Ψυχράμη & Δημήτρης Μακαλιάς

Σαρρή Ιωάννα & Σκίτσκο Εβελίνα

Στη συνέχεια, η τρίτη φάση θα έχει επίκεντρο το προϊόν και το περιεχόμενο, σηματοδοτώντας το τέλος της επιτυχημένης καμπάνιας ενώ μία  πληθώρα ενεργειών με αποκλειστικές discount καμπάνιες, που θα λάβουν μέρος τις επόμενες εβδομάδες, έχουν στόχο την αύξηση του brand awareness.

error: Content is protected !!