ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H γιορτινή λάμψη έρχεται…express!

Ακόμα και την τελευταία στιγμή, η SYMMETRIA® έχει τον τρόπο να μας βοηθήσει να αναζωογονήσουμε άμεσα την επιδερμίδα μας και να αποκαλύψουμε την πιο φωτεινή, νεανική της όψη.

Το… πρόσωπο της γιορτής είθισται να είναι φωτεινό, γεμάτο φρεσκάδα. Τα σημάδια της κούρασης όμως, της έκθεσης στο ρυπογόνο περιβάλλον και του χρόνου που περνά, αποτυπώνονται στην επιδερμίδα μας και κρύβουν τη φυσική της λάμψη. Η εικόνα αυτή, ευτυχώς, μπορεί να ανατραπεί εύκολα και γρήγορα, με 2 θεραπείες express που προτείνει η SYMMETRIA® .

Άμεση αναζωογόνηση με Pico Carbon Laser
Τι είναι: Η ανώδυνη, μη επεμβατική, lunch time θεραπεία που υπόσχεται βαθύ καθαρισμό και άμεση λάμψη με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.
Γιατί ξεχωρίζει: Λειτουργεί σαν μαγνήτης που παγιδεύει και απορροφά άμεσα περιβαλλοντικούς ρύπους, σκόνη, σμήγμα και νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας ενώ, η θερμότητα που παράγεται, ενθαρρύνει τους ινοβλάστες να συνθέσουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.
Μετά τη θεραπεία: Χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα την Dr.Age Activated Charcoal Face Mask με ενεργό άνθρακα που απορροφά τοξικές ουσίες, σκόνη ή σμήγμα και διευκολύνει τη μικροκυκλοφορία για να παραμείνει η επιδερμίδα φρέσκια και φωτεινή.

Αποκατάσταση της φωτεινότητας με Hydrafacial:
Τι είναι: Η ιδανική μη επεμβατική θεραπεία για άμεση λάμψη.
Γιατί ξεχωρίζει: Η ανώδυνη αυτή διαδικασία 3 βημάτων, είναι η μόνη που συνδυάζει ταυτόχρονα καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία σε 45 μόλις λεπτά και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Αρχίζει με την απομάκρυνση των ρύπων και των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια της επιδερμίδας, συνεχίζεται με ήπια χημική απολέπιση και ολοκληρώνεται με την απελευθέρωση ευεργετικών δραστικών συστατικών- βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ- που την ενυδατώνουν την ενδυναμώνουν, τη συσφίγγουν και επαναφέρουν άμεσα τη φυσική της λάμψη.
Μετά τη θεραπεία. Η καθημερινή, αντιοξειδωτική προστασία χάρη στη συνεργατική δράση των βιταμινών C+ E που περιέχει ο ορός Dr.Age Luminosity C+E Spheres είναι το κλειδί για να διατηρήσετε και να ενισχύσετε τη λάμψη της επιδερμίδας σας.

Η SYMMETRIA® , με στρατηγικές συμμαχίες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, έχει λάβει διεθνή αναγνώριση ως ένα από τα top διεθνή brands στο χώρο της υγείας και ομορφιάς. Ξεκινώντας στην Ελλάδα το 2005 και μέχρι σήμερα, η SYMMETRIA® παρέχει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εφαρμόζοντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και νέες τεχνολογίες, από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με απόλυτο σεβασμό σε κάθε επισκέπτη. Οι αρχές αυτές, που στη διάρκεια των χρόνων η SYMMETRIA® τηρεί με συνέπεια, τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης. Στη SYMMETRIA®, κάθε επισκέπτης θα αισθανθεί μοναδικός. Οι συνεργασίες της SYMMETRIA® με εταιρείες όπως η BOOKVOICE για να περνούν πιο ευχάριστα και επιμορφωτικά την ώρα της παραμονής τους στο χώρο οι επισκέπτες, είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση στο customer service στο χώρο της ιατρικής. Ταυτόχρονα στον τομέα της διατροφής, υπό την καθοδήγηση διατροφολόγου της SYMMETRIA® παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εξατομικευμένων γευμάτων από την εταιρεία Fitness Meals σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και τη συχνότητα που εκείνος επιθυμεί. Η πληθώρα διεθνών διακρίσεων και βραβείων που έχει λάβει, ανάμεσά τους τα Best Clinic Award, European Quality Award, Best Medical Practice Award, Patient Service Award και Best Clinic with International Expansion, δεν αποτελούν βραβεία μόνο για τη SYMMETRIA® αλλά και για την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε το Κάλλος, την Τέχνη, τον Ανθρωπισμό, την Ιατρική. Παράλληλα, η SYMMETRIA® συνεχίζει ακάθεκτη τη δυναμική της επέκταση εγκαινιάζοντας το πρώτο SYMMETRIA® SPOT στους Αμπελόκηπους σε μια συνεργασία με τον όμιλο της Βιοϊατρικής, ενώ γεγονός είναι το νέο SYMMETRIA® Exclusive στο Κολωνάκι το πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η συνεργασία της με την εταιρεία DR.AGE για πρωτοποριακά προϊόντα με υλικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

error: Content is protected !!