ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Live Jazz Sessions – Vol. II στο Zebra!

Ένα χρόνο πριν, το Zebra Bar Athens άνοιγε τις πόρτες του στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού, φέρνοντας κάτι διαφορετικό σε αυτήν, όντας ένα κλασικό μπαρ με twists και άποψη. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points της ευρύτερης περιοχής, ξεχωρίζοντας για τον elegant χώρο του με την επιβλητική μπάρα, τον απροσποίητα cool χαρακτήρα του και την εξαιρετική δουλειά του Χρήστου Χουσέα και της ομάδας του μπαρ στο κομμάτι των ποτών.

Το Zebra Bar Athens έδειξε όλο αυτό το διάστημα και την έμφασή του στην καλή μουσική, κάτι που μαρτυρούν οι πολύ σημαντικές επενδύσεις σε έναν από τους πιο ‘καθαρούς’ ήχους της πόλης και τη φιλοξενία αρκετά σημαντικών DJs στα decks του, με μεγάλη μάλιστα συχνότητα. Εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει το νέο μουσικό του κεφάλαιο, με τα Zebra Jazz Sessions. Προσαρμοσμένα πάντοτε στο ύφος και τη γενικότερη προσωπικότητα του μπαρ, τα lives έρχονται να προσθέσουν ακόμη μία αφορμή για να βρεθεί κανείς στον αριθμό 7 της Περικλέους.

Το δεύτερο Live Jazz Session, αύριο Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 , στις στις 20.00, θα έχει latin χρώμα και ήχους, δίνοντας ελαφρώς διαφορετικό τόνο στις γιορτές. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Roman Gomez θα συνοδεύει με το πιάνο του τη μαγευτική φωνή της Rosanna Mailan, την ίδια στιγμή που θα τους πλαισιώνουν ο αναγνωρισμένος jazzίστας Κώστας Βαζούρας (φλάουτο) και ο Γιώργος Ρούλος (μπάσο).

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, Tηλ./ κρατήσεις: 6986 391009

error: Content is protected !!