ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happiness is: After shopping lunch στο Δε Μιτ Μπόιζ!

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να πηγαίνεις για shopping με την κόρη σου, είναι το lunch που θα ακολουθήσει, όπου οι δυο σας θα μοιραστείτε όλα σας τα νέα. Αν υπάρχει και ένα εστιατόριο σε απόσταση αναπνοής από τα καταστήματα που έχετε βγει για ψώνια, που πληρεί τις προϋποθέσεις ώστε να καλύψει τις γευστικές προτιμήσεις και τις δικές σου και της κόρης σου, φαντάζει παράδεισος. Στον οποίο με τεράστια χαρά συμπληρώνει την παρέα και το τρίτο μέλος της οικογένειας. Ιδίως, όταν του στέλνεις σε γραπτό μήνυμα φωτογραφία το menu του εστιατορίου, στο οποίο μεταξύ άλλων εντοπίζει το Χοιρινό Κότσι (το πιο αγαπημένο του πιάτο από την Ελληνική κουζίνα) καθώς και Αρνί Φρικασέ με λαχανίδα.
Τώρα πρόσθεσε, όλα αυτά να συμβαίνουν μέσα στο Golden Hall!

Sounds like heaven…

Λοιπόν ναι, το ανακαλύψαμε με την Ελμίνα, την περασμένη εβδομάδα, στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, όπου καταφύγαμε για lunch, μετά από το δίωρο shopping για τα δώρα των Χριστουγέννων (Θα στα πω σε άλλο post!!!)

Πρόκειται για μία νέα γευστική πρόταση στο Golden Hall, ένα ψητοπωλείο εντελώς αλλιώτικο από όσα ξέρουμε και έχουμε κατά καιρούς επισκεφθεί.


Το Δε Μιτ Μπόιζ -τρελαίνομαι για την ευφάνταστη ονομασία του- έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να εντάξει τις πλέον αγαπημένες γεύσεις όλων μας σ’ ένα setting που έχουμε συνδέσει με άλλες κουζίνες. Το πρωτότυπο αυτό εστιατόριο, έχει την σφραγίδα του executive chef Τάσου Γιαννόπουλου, και είναι η νέα έκπληξη από τον όμιλο TerraBlue, των πολύ πολύ αγαπημένων μου Cherchez la Femme, Il Barretto, Camion di Cibo και Geronimo.

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να πηγαίνεις για shopping με την κόρη σου, είναι το lunch που θα ακολουθήσει, όπου οι δυο σας θα μοιραστείτε όλα σας τα νέα.

Σουβλάκι και όλες οι δημοφιλείς γεύσεις ενός παραδοσιακού ψητοπωλείου, πάντα με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, συνυπάρχουν με πιο ειδικές κοπές κρέατος, αλλά και παραδοσιακές ελληνικές μαγειρευτές γεύσεις, όλα σ’ ένα χώρο σύγχρονο και φιλόξενο με επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση.

Πατατοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι, ντοματίνια, αυγό και κρίταμο

Πατάτες με γραβιέρα Κρήτης

Φλαμπουρίτσα με χειροποίητη μαρμελάδα ντομάτας

H φιλοσοφία του Δε Μιτ Μπόιζ είναι ότι το ελληνικό ψητοπωλείο και οι γεύσεις που σχετίζονται μ’ αυτό είναι μέρος του DNA  και της κουζίνας με την οποία όλοι μεγαλώσαμε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη μπορεί να σταθεί οπουδήποτε.

Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο

Το Φρικασέ!

Και το αγαπημένο πιάτο του Νικόλα, Κότσι Χοιρινό σιγομαγειρεμένο με μαύρη μπίρα, πατατούλες νέας σοδειάς με δεντρολίβανο και ψητά ντοματίνια!

Εν έτει 2022, οι προκαταλήψεις καταρρίπτονται με την TerraBlue να φέρνει το ψητοπωλείο στη νέα, σύγχρονη εκδοχή του στον εμβληματικό εμπορικό χώρο του Golden Hall.

Το Δε Μιτ Μπόιζ βρήκε το σπίτι του στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, και εμείς βρήκαμε ένα εστιατόριο όπου καλύπτει γευστικά απόλυτα και τους τρεις μας!

Να πας! ❤️

error: Content is protected !!