ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Anna Maria Beleniotis στο The Pop Up Project at The Foyer!

Η Άννα Μαρία Μπελενιώτη έχει συμπληρώσει πάνω από 20 χρόνια στην δημιουργία κοσμημάτων. Απο μικρή η αγάπη και το πάθος της για δημιουργία, την οδήγησαν να ανακαλύψει την τέχνη του σχεδιασμού και της κοσμηματοποιίας.


Σπούδασε Γεμολογία και Ιστορία της Τέχνης, κάνοντας τα πρώτα της βήματα κοντά στον Ηλία Λαλαούνη και στον Μιχαήλ. Στη συνέχεια δημιούργησε το δικό της Showroom κοσμημάτων στην Κηφισιά, έχοντας σαν στόχο να αλλάξει την εικόνα, τον τρόπο σκέψης και την ατμόσφαιρα του κόσμου των διαμαντιών.

Είναι γνωστή για την μοναδική προσέγγιση που έχει ώστε να κατανοεί τις ακριβείς ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της, το οποίο είναι και κύριο χαρακτηριστικό των εξατομικευμένων υπηρεσιών της. Με δέσμευσή στην υψηλή ποιότητα και την διαχρονική αισθητική, κατασκευάζει και επιλέγει μοναδικά κοσμήματα τα οποία προσφέρουν ξεχωριστή αίσθηση σε όποιον τα φοράει.

Abstract 3D dark blue low poly podium display and Luxury gold lines sparkle. Vector Illustration

Τη χειμερινή της Collection “Towards the Light” featuring Lucky Charms 2023, εμπνευσμένη από την δύναμη του φωτός, θα παρουσιάσει φέτος για πρώτη φορά στο {exclusive} The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 22:00′ το βράδυ, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.

Σας περιμένουμε όλους στο πρώτο The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Αθήνας!

error: Content is protected !!