ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το “Universe” της TreasureBox στο The Pop Up Project! 

Αννίτα Παναγοπούλου

Υπάρχουν κάποιοι σχεδιαστές, που είναι απόλυτα συσχετισμένοι με την ιστορία του The Pop Up Project, που δίχως την παρουσία τους κάτι θα έλειπε από την μεγάλη γιορτή. Σχεδιαστές που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τα καθιερωμένα Pop Up Projects και που οι δημιουργίες τους αποτελούν τις πιο αγαπημένες μας συλλογές, και πηγή έμπνευσης για τα δώρα που θέλουμε να προσφέρουμε. Μία από αυτές τις σχεδιάστριες είναι η Αννίτα Παναγοπούλου και το brand Treasure Box by Annita. Της οποίας η συλλογή εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείπει από τα δύο The Pop Up Projects που ετοιμάζουμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό από ποτέ, για να υποδεχθούμε τα φετινά Χριστούγεννα.
Κάθε κόσμημα της έχει να πει μια μικρή ιστορία, έχει εμπνευστεί από ένα ποίημα, από μια στιγμή της καθημερινότητας, από ένα έργο τέχνης, από τις ομορφιές της Ελλάδας, από μικρές ή μεγάλες αφορμές. Ένα σκίτσο μετατρέπεται σε κόσμημα και η εξέλιξη του κρύβει όλη τη χαρά της δημιουργίας.
Τα κοσμήματα της Αννίτας Παναγοπούλου είναι από χρυσό και ασήμι και συνδυάζονται με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες. Η ομάδα που σήμερα αποτελεί το Treasure Box εστιάζει πάντα στον πρωτότυπο σχεδιασμό και στα υλικά υψηλής ποιότητας.

Το φετινό γούρι της αγαπημένης σχεδιάστριας είναι το Σύμπαν. Το Γούρι Universe με έμπνευση το σύμπαν αποτελεί το κόσμημα που κλείνει μέσα του τον κόσμο και αναδεικνύεται σε σύμβολο σύνδεσης για όλους.

Ο συνδετικός κρίκος για γνωστούς και άγνωστους, μυστηριώδες αλλά και τόσο γνώριμο συνάμα, τόπος δράσης του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος… Το Γούρι Universe με έμπνευση το σύμπαν αποτελεί το κόσμημα που κλείνει μέσα του τον κόσμο και αναδεικνύεται σε σύμβολο σύνδεσης για όλους. Η Σελήνη, το φωτεινό αστέρι, οι ακτίνες λάμψης είναι στοιχεία που εκμηδενίζουν αποστάσεις και είναι ορατά και παρόντα για όλους. Το μάτι, συμβολίζει την προστασία αλλά και την κοινή ματιά προς την ελευθερία του σύμπαντος, ενώ οι τρεις πέτρες αποτελούν αναφορά στην φωτεινή έλευση της νέας χρονιάς.


Το Γούρι Universe συμβολίζει τον κοινό τόπο για όνειρα, σχέδια και στιγμές, την αισιοδοξία και την ισορροπία που θα συνοδεύσει το 2023.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή της TreasureBox μπορείτε να το ανακαλύψετε από κοντά στο The Pop up Project: All I Want For Christmas, την Παρασκευή 09 & το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και στο The Pop up Project at The Foyer, την Παρασκευή 16 & το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 22:00′ το βράδυ, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς, στο CityLink, στην Βουκουρεστίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! 

error: Content is protected !!