ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Symmetria Collection της Di Gaïa στο The Pop Up Project: All I Want For Christmas!

Η Di Gaïa  θα παρουσιάσει σε “επίσημη πρώτη”στους επισκέπτες του The Pop Up Project, την FW22/23 συλλογή της, την Symmetria Collection με τα backless loafers της σε τρεις διαφορετικές εκδοχές χρωμάτων. Minimal and sophisticated με τα χαρακτηριστικά γεωμετρικά μοτίβα, η designer του brand και Consultant Shoe Designer του Off-White, Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, αυτή την φορά μας προτείνει τα iconic loafers σε μία limited edition συλλογή, ιδανικά για τα ταξίδια μας.

Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου έχει διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία στον τομέα του shoe design μέσα από συνεργασίες με οίκους όπως Bruno Frisoni, Balmain, Dolce & Gabbana, μέχρι που επέστρεψε στην Ελλάδα για να εστιάσει στο προσωπικό της brand Di Gaia, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε και την ρόλο της creative director στην Callista Crafts.

Σπούδασε Footwear Design στην σχολή Cercal του Sergio Rossi και συνέχισε το master της στον τομέα των Fashion Accessories στο Instituto Marangoni.

Ελβίρα Παναγιωτοπούλου

Στην Symmetria Collection της Di Gaïa θα σας ξεναγήσει προσωπικά η ίδια shoe designer, στο The Pop up Project: All I Want For Christmas, μεθαύριο Παρασκευή 09 & το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά.

SPREAD THE NEWS & BRING FRIENDS!

error: Content is protected !!