ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Για γρήγορο και εύκολο Rapid & PCR test στο προαύλιο του Golden Hall!

Ok, για να πω την αλήθεια, αυτή η υπηρεσία του ΙΑΣΩ, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, είναι αυτή που με ενθουσίασε πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη. Και εκτίμησα τόσο την υπευθυνότητα αυτής της πρωτοβουλίας, που ήθελα μέσα από αυτές εδώ τις γραμμές να ενημερώσω και όποιον δεν το γνωρίζει ακόμα. Έως και Insta Story το έκανα!!!

 

Η αλήθεια είναι πως από τότε που ζούμε υπό το δύσκολο καθεστώς της πανδημίας, εγώ προσωπικά υποβάλλομαι σε δύο Rapid test σε εβδομαδιαία βάση. Τόσο λόγω της φύσης της δουλειάς μου αλλά και της κοινωνικής μου ζωής -έστω κι αν παραμένουμε πάντα πιστοί στην bubble παρέα μας- όσο και επειδή είμαι ιδιαίτερα προσεκτική, και παρά του ότι είμαι τρεις φορές εμβολιασμένη, θεωρώ πως η ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης αν θέλουμε να σεβόμαστε τους γύρω μας, είναι τα συχνά tests, που θα σου εξασφαλίζουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια, τα επαναλαμβάνω κάθε τρεις και λίγο.


Έτσι, και σήμερα το πρωί, με αφορμή το σημερινό Christmas Eve Dinner που θα μαζευτούμε τρία ζευγάρια με τα παιδιά μας, αλλά και με το επικείμενο ταξίδι μου στη Ρώμη, βρέθηκα με τον Νικόλα και την Ελμίνα στο προαύλιο του αγαπημένου μου Golden Hall, και μέσα σε δέκα λεπτά της ώρας (μετρημένα) κάναμε τρία Rapid Tests, πέρασαν τα αρνητικά αποτελέσματα στο επίσημο σύστημα, ενώ αν θέλαμε μας έδιναν και το αντίγραφο να το έχουμε μαζί μας.

Ο Νικόλας πληρώνει τα Rapid Tests μας, όσο εγώ υποβάλλομαι σε ένα ακόμα και η Ελμίνα περιμένει τη σειρά της. Όλη η διαδικασία κράτησε 10΄της ώρας!

Γρήγορα, εύκολα, πολύ οικονομικά -κοστίζει μόλις 8 ευρώ το Rapid Test και 36 ευρώ το PCR– και πάνω από όλα, με την χαρά πως μπορείς να μπεις στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο, γνωρίζοντας πως είσαι απόλυτα ασφαλής για εσένα και τους γύρω σου!

Με το αρνητικό αποτέλεσμα στο χέρι! Και με την ευχή, τα Rapid Test τη νέα χρονιά, να είναι όλα αρνητικά!

Χρόνια πολλά εύχομαι, καλά Χριστούγεννα σε όλα τα σπιτικά του κόσμου και με υγεία, ασφάλεια και υπευθυνότητα, να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολα και αυτή τη δοκιμασία!

error: Content is protected !!