ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ενέσιμη Λυποδιάλυση στο διπλοσάγονο: Γιατί για το περιβόητο “οβάλ” του προσώπου γίνονται όλα!

Διανύοντας το πρώτο έτος της πέμπτης δεκαετίας μου, αν με ρωτήσεις τι θα επέλεγα να διορθώσω πάνω μου με την βοήθεια του πλαστικού χειρούργου, θα σου έλεγα χωρίς καν δεύτερη σκέψη, πως θα ήθελα να κάνω mini lifting. Να ακουμπήσει ένας κορυφαίος γιατρός το μαγικό ραβδάκι του -στη προκειμένη περίπτωση νυστέρι– και μέσα σε ελάχιστη ώρα να διορθώσει το περιβόητο “οβάλ του προσώπου”. Γνωρίζοντας μάλιστα πολλές, πάρα πολλές, γνωστές μου πολύ -πάρα πολύ- μικρότερες από εμένα, που έχουν προβεί σε πολλές -πάρα πολλές- διορθώσεις (και πολύ καλά κάνουν αν αυτό τις βοήθησε να νιώσουν καλύτερα με την εμφάνιση τους), το γεγονός πως εγώ καταρχήν αυτό που θα ήθελα να διορθώσω είναι απλά το περίγραμμα του προσώπου μου, δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην ίδια την επιθυμία. Όλα αυτά υποθετικά βέβαια, γιατί πρώτα πρέπει να ξεπεράσω το σκέλος του φόβου μου για την νάρκωση καθώς και του φόβου μου για την μετεγχειρητική αποκατάσταση, κοινώς τον (αναπόφευκτο) πόνο. “Μόλις το θελήσεις πραγματικά πολύ, δεν θα σκεφτείς ούτε το ένα ούτε το άλλο” μου έλεγε φίλη μου που έχει διορθώσει το δικό της οβάλ, με θαυμάσια μάλιστα αποτελέσματα. Μπορεί και να ‘χει και δίκιο. Μέχρι να θελήσω όμως πραγματικά πολύ να χτυπήσω το κουδούνι του κορυφαίου γιατρού (νομίζω πως ξέρω κιόλας ποιανού θα είναι), χτύπησα το γνωστό κουδούνι του New Laser, και της beauty guru μου, Νατάσας Μπρεζάτη, την οποία εμπιστεύομαι με τυφλά μάτια, και η οποία συνεργάζεται με το πιο εξαιρετικό και εξειδικευμένο προσωπικό, που θα εφαρμόσει την Ενέσιμη Λιποδιάλυση στο οβάλ μου, με το φάρμακο που έφερε μαζί της, από το τελευταίο της ταξίδι στην Αμερική, αμέσως πριν την επέλαση του covid στη ζωή μας.

Η beauty guru μου, Νατάσα Μπρεζάτη

“Το προγούλι λεγόμενο και ως διπλοσάγονο, ή αλλιώς «διπλό πηγούνι» είναι μια μικρή αποθήκη λίπους που σχηματίζεται κάτω από το πιγούνι, αποτελώντας ένα έντονο αισθητικό πρόβλημα που συνήθως «εξαφανίζει» το λαιμό, χαλάει το οβάλ του προσώπου και «προσθέτει χρόνια». Η βασική αιτία συσσώρευσης του λίπους κάτω από το σαγόνι είναι πρωτίστως το περιττό βάρος. Παρ’ όλα αυτά το διπλοσάγονο μπορεί να επηρεάσει και μη παχύσαρκους ανθρώπους που έχουν φυσιολογικό ή και χαμηλό δείκτη μάζας σώματος. ‘Άλλοι παράγοντες που συνδέονται με το διπλοσάγονο είναι συνήθειες όπως ο καθιστικός τρόπος ζωής, το κάπνισμα, η κακή διατροφή, καθώς και γενετικοί παράγοντες ή ορμονικές αλλαγές που συνδέονται με τη γήρανση”, μου εξηγεί η αγαπημένη μου Νατάσα, και εγώ δεν μπορώ να μην χαμογελάσω που τουλάχιστον έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και έξι χρόνια πλέον, ενώ έβαλα και την γυμναστική στο ημερήσιο πρόγραμμα μου.

Γιατί για το περιβόητο “οβάλ” του προσώπου γίνονται όλα!

Αναλυτικότερα:
Βάρος: Η συσσώρευση λίπους στην περιοχή κάτω από το πηγούνι μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία προγουλιού. Αντίστοιχα και το αδυνάτισμα με απώλεια πολλών κιλών μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση στο δέρμα του λαιμού και της σαγονιού.

Ηλικία: Καθώς μεγαλώνουμε το κολλαγόνο και η ελαστίνη του δέρματος μειώνονται με αποτέλεσμα να δημιουργείται χαλάρωση.

Κληρονομικότητα: Η μείωση της ελαστικότητας του δέρματος και η εμφάνιση του διπλοσάγονου πολλές φορές οφείλεται στα γονίδια. Αν για παράδειγμα υπάρχει οικογενειακό ιστορικό ύπαρξης προγουλιού, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνει την εμφάνιση του.

Λάθος στάση σώματος: Πολλές φορές ακόμη και η λάθος στάση σώματος μπορεί να προκαλέσει την αποδυνάμωση κάποιων μυών. Αν το πρόβλημα εμφανίζεται κάτω από το σαγόνι, τότε το αποτέλεσμα είναι το προγούλι.

“Οι πραγματικά αμέτρητες ώρες που κάθεσαι σκυμμένη στο pc σου, δεν βοηθάνε καθόλου” μου λέει η Νατάσα, και πως να το αρνηθείς?

Αντιμετώπιση

Στην ανάγκη επέμβασης για το διπλοσάγονο έχει βάλει τέλος η ενέσιμη θεραπεία, η οποία έχει εγκριθεί από τον αμερικανικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων (FDA)
Η ουσία που χρησιμοποιείται, ονομάζεται δεσοξυχολικό οξύ και παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό για να απορροφήσει το λίπος. Η συγκεκριμένη θεραπεία καταστρέφει με φυσικό τρόπο την κυτταρική μεμβράνη όταν εγχέεται στον ιστό για να εξαλείψει το διπλοσάγονο. Δρα διασπώντας τις εξωτερικές μεμβράνες των λυποκυττάρων, επιτρέποντας στο λίπος που περιέχουν να απορροφηθεί από τον οργανισμό και να αποβληθεί φυσιολογικά.

Η Νατάσα σημειώνει τις μαγικές λευκές της γραμμές στο πρόσωπο μου και η συνεργάτης της ετοιμάζει το πολύτιμο ενέσιμο -που έφερε η beauty guru μου από τη Νέα Υόρκη- και το οποίο θα θαυματουργήσει πάνω στο περίγραμμα του προσώπου μου!

Θεραπεία

Η διαδικασία περιλαμβάνει ενέσεις στο σημείο που υπάρχει πρόβλημα, ενώ σύμφωνα με τον FDA, συνήθως απαιτούνται 2 με 6 συνεδρίες (ανάλογα με την έκταση του προβλήματος), ανά μήνα περίπου, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις αρκεί μία μόνο συνεδρία.

Στα τεράστια πλεονεκτήματα της ενέσιμης λιποδιάλυσης συγκαταλέγεται ότι δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας καθώς η πελάτισσα μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητές της. Συνιστάται η λήψη αρκετών υγρών – περίπου 2 λίτρα- την ημέρα. Έντονη γυμναστική επιτρέπεται περίπου 3 ημέρες μετά τη θεραπεία.
Το δε αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, με δεδομένο πως δεν θα υπάρξει σημαντική αύξηση βάρους.

Happy!!!

Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα χρειαστώ κι άλλη συνεδρία, η αλήθεια όμως είναι πως επισκέφθηκα το New Laser πέντε ημέρες πριν το The Pop Up Project, και με το που τελείωσα την θεραπεία και κοίταξα το πρόσωπο μου στον καθρέφτη, διέκρινα κιόλας το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Love it!!!!

Μπορεί να μην πιστεύω στα θαύματα, πιστεύω όμως στην εξέλιξη των ενέσιμων θεραπειών, και αν δεν έχεις ούτε εσύ αποφασίσει ακόμα να επισκεφτείς το ιατρείο κάποιου κορυφαίου Πλαστικού Χειρούργου, για να διορθώσει με τον πιο δραστικό τρόπο την χαλάρωση του οβάλ του προσώπου σου, εμπιστεύσου το κορυφαίο εξειδικευμένο προσωπικό που συνεργάζεται με το New Laser, και θα χαμογελάσεις βγάζοντας ακομπλεξάριστα κοντινές selfie μέσα από τον καθρέφτη , όπως χαμογελάω και εγώ!

Αν δεν είσαι ακόμα έτοιμη να χτυπήσεις το κουδούνι κάποιου κορυφαίου Πλαστικού Χειρούργου, χτύπα αυτό της Νατάσας Μπρεζάτη, θα ευχαριστηθείς με τη νέα εικόνα σου, τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου! Κάλεσε την στο 21 0805 0877 και κλείσε το δικό σου ραντεβού, σήμερα κιόλας!

ΥΓ. ? Αυτό το ραντεβού το χάρηκα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο!

error: Content is protected !!