ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η ατζέντα του 2022!

Πόσες φορές δεν αναφέρομαι μέσα από τα κείμενα μου σε αυτήν; Αλλά και όποια τηλεφωνική συνομιλία να έχω με σκοπό τον συντονισμό κάποιου ραντεβού ή να βρω ένα βράδυ για να βγω με τις φίλες μου ή μόλις λάβω μία πρόσκληση που αναζητάει απάντηση για την παρουσία μου, στρέφομαι κατευθείαν σε αυτήν, με τις 365 υπέροχες, γεμάτες σημειώσεις, σκέψεις, ραντεβού, σημαδιακές ημερομηνίες, σελίδες της. Η σχέση μου με την ατζέντα μου είναι σχέση απόλυτης εξάρτησης. Αν την χάσω, θα χαθώ. Αν την ξεχάσω έστω και για μία μέρα πίσω μου, όλα θα πάνε στραβά. Θα αργοπορήσουν. Ή απλά, δεν θα συμβούν. Ποτέ.
Μάταια ο Νικόλας, η Ελμίνα και οι φίλες μου -εδώ και πολλά χρόνια- προσπαθούν να με πείσουν πως ένα “i” girl όπως εγώ πρέπει να σημειώνω τα πάντα στο κινητό μου και στο google calendar μου και σε excel. Μου είναι αδιανόητο. Δεν είναι μόνο θέμα συνήθειας, ούτε ποια μέθοδος είναι πιο λειτουργική. Είναι θέμα άποψης, και φυσικά, αισθητικής.

Χθες λοιπόν έκανα την καθιερωμένη -όπως κάθε τέτοιες ημέρες του χρόνου- επίσκεψη μου στο χρόνια λατρεμένο μου Type Center, στο Golden Hall, για να παραγγείλω την ατζέντα της νέας χρονιάς. Οπωσδήποτε με ημερήσιο πρόγραμμα, οπωσδήποτε soft leather, οπωσδήποτε personalized. Handcrefted with love & care!


Είμαι βέβαιη πως έχεις περάσει και εσύ έξω από το Type Center στην είσοδο σχεδόν του αγαπημένου μας Εμπορικού Κέντρου και θα έχεις προσέξει το κομψό corner με τα Ημερολόγια και το επιβλητικό μηχάνημα της χάραξης των αρχικών σας ή ολόκληρου του ονόματος σου.

Χρόνια τώρα, κάθε τέτοια εποχή, επισκέπτομαι το εν λόγω corner και παραγγέλνω την ίδια ατζέντα, πάντα σε πορτοκαλί κροκό εξώφυλλο, με χαραγμένο το όνομα του Fay’s Control.

Μία αγαπημένη συνήθεια, από αυτές που δεν θέλω και δεν πρόκειται να αλλάξω. Το μόνο που άλλαξα αυτή τη φορά είναι η εμμονή μου στο πορτοκαλί κροκό δέρμα, μιας που μόλις αντίκρισα αυτό το υπέροχο, σχεδόν εκτυφλωτικό κίτρινο της σειράς limited edition, δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Έστω κι αν σαν χαρακτηριστική Ζυγός, σχεδόν είχα πελαγώσει στο ποιο χρώμα να επιλέξω, ανάμεσα στις υπέροχες επιλογές που είχα.


Λοιπόν, αυτή η υπηρεσία του Type Center είναι εντελώς δωρεάν, ενώ εκτός από το να παραγγείλεις εδώ την ατζέντα της νέας χρονιάς σου, αποτελεί και ένα θαυμάσιο δώρο για να προσφέρεις.

Όση ώρα περιμένω για να χαραχθεί η ατζέντα του 2022, -ελάχιστη- κρυφοκοιτάζω στην μακέτα την επιλογή του Πρωθυπουργού μας, την ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το 2022!

Υπάρχει μία αρκετά μεγάλη ποικιλία από ατζέντες για να επιλέξεις αυτή που σου αρέσει, ενώ τα γράμματα μπορεί να χαραχθούν με αρκετές επιλογές, που θα σου παρουσιάσει το έμπειρο προσωπικό του Type Center, και φυσικά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, ο Νίκος Μουτσίδης, που επιμελείται προσωπικά ο ίδιος αυτές τις ημέρες το συγκεκριμένο service. Η χάραξη γίνεται μέσα σε 10′-15′ λεπτά της ώρας, και κοστίζει μόλις 39 ευρώ. Σκέφτεσαι τίποτα πιο κομψό? Φυσικά, αν θέλεις μπορείς να μπεις εδώ για να επιλέξεις Ηλεκτρονικά την δική σου. Αν σου αρέσει η δική μου κίτρινη ατζέντα, μπες εδώ να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα!

Η προετοιμασία της ατζέντας μου για το νέο έτος. Είμαι σχεδόν συγκινημένη, ναι, είναι ίσως το πιο προσωπικό μου αντικείμενο από οποιοδήποτε άλλο.

Με τον Νίκο Μουτσίδη χθες το μεσημέρι, έξω από το Type Center

I wish you an extraordinary new Year with new Moments, new Adventures, new Lessons, new Memories, new Challenges & new Opportunities!!!

Tataahh!!!!!

Just personalize 2022 and Happy New Year!

error: Content is protected !!