ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Full Moon Party στο πολυτελές «QUESTA e VITA»!

Την αυλαία μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης σαιζόν έκλεισε με τις φίλες της πριν λίγες ημέρες η συνιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρίας ενοικίασης σκαφών αναψυχής All4yachtcharter.com, Κέλλυ Ξυνή – Κανάρη.

Φυσικά, η γλυκιά οικοδέσποινα δε θα μπορούσε να επιλέξει ιδανικότερο χώρο από το πανέμορφο μηχανοκίνητο σκάφος της εταιρίας, το «QUESTA e VITA», το οποίο με σύμμαχο τον καλό καιρό και την υπέροχη πανσέληνο, αποτέλεσε το απόλυτο σκηνικό για μια αξέχαστη βραδιά.

Follow me…

Η οικοδέσποινα του μοναδικού αυτού πάρτι στα σαλόνια και στα decks του πολυτελούς «QUESTA e VITA» Κέλλυ Ξυνή – Κανάρη με την Κατερίνα Ψωμά

Το ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και η θετική διάθεση ήταν διάχυτα μεταξύ των καλεσμένων, οι οποίες αφού θαύμασαν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του Σαρωνικού, απόλαυσαν τα εντυπωσιακά buffets της εκπληκτικής σεφ του σκάφους υπό το φως της πανσέληνου, χαλαρώνοντας στα άνετα lounge του πολυτελούς «QUESTA e VITA».


Και παρότι η επόμενη ήταν εργάσιμη, οι περισσότερες καλεσμένες έμειναν ως πολύ αργά, καθώς είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν τόσο πολύ από την καθημερινότητα που αισθάνθηκαν πως βρίσκονται σε διακοπές. Και μάλιστα, υπέροχες…

Thank you Kelly!

It’s good to know:

Το QUESTA e VITA, είναι ένα πολυτελές σκάφος 24 μέτρων που διατίθεται προς ενοικίαση από τη γνωστή Ελληνική εταιρία ενοικίασης σκαφών αναψυχής ALL4YACHTCHARTER.com, η οποία είναι επίσης υπεύθυνη για την Γενική Διαχείρισή του. Κοιμίζει έως 10 επιβάτες σε τέσσερις πολυτελείς καμπίνες με δικό τους εσωτερικό μπάνιο, ενώ διαθέτει εξαιρετικό πλήρωμα τεσσάρων ατόμων (Καπετάνιο, Chef, Steward, Ναύτη).
Το σκάφος ξεχωρίζει για τον πολύ μοντέρνο μίνιμαλ σχεδιασμό του, ενώ διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:
– ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ (Stabilizers) που προσφέρουν εντυπωσιακή σταθερότητα τόσο κατά την αγκυροβολία (zero speed), όσο και στην πλεύση, κάνοντας την διαβίωση σε αυτό πολύ πιο άνετη.
– Εξαιρετική γκάμα από παιχνίδια θαλάσσης όπως π.χ. SEA BOB, JET SKI κ.α., καθώς και μεγάλο JET φουσκωτό σκάφος Zodiac 4,2 μέτρων.

 

error: Content is protected !!