ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το πάρτι του Zonars σηματοδότησε την θριαμβευτική έναρξη της σεζόν!

To party του Zonars που έγινε το Σάββατο σηματοδότησε την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Κατάμεστο με νέους ανθρώπους που αγαπούν το στυλ, πολλούς ξένους από τα γύρω ξενοδοχεία, ηθοποιούς και καλλιτέχνες από τα γύρω θέατρα. Γεμάτοι ήταν ακόμη και οι εξωτερικοί χώροι με κόσμο που καθόταν στην υπέροχη βεράντα επάνω στη Bουκουρεστίου, που θύμιζε πλατεία της Μαδρίτης ή του Λονδίνου. Η ατμόσφαιρα στο Zonars ήταν τελείως διαφορετική από αυτά που έχει συνηθίσει το κοινό σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα. Ένα χαρούμενο πάρτι όπου οι θαμώνες που απολάμβαναν το δείπνο στο εστιατόριο αναμιγνύονταν με όσους έπιναν το πότο τους και χόρευαν στους ρυθμούς του dj Γιάννη Σαρτζετάκη, τον οποίο συνόδευαν drums και σαξόφωνο.

Το πάρτι αυτό με τη διάχυτη ευδαιμονία σηματοδότησε την έναρξη της χειμερινής περιόδου του Zonars ως ένα διασκεδαστικό bar – restaurant, στη νέα αστική γειτονία της Αθήνας, το City link. Επίσης γέμισε με χαρά και αισιοδοξία τους Αθηναίους που βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, όπου πλέον χτυπάει ο παλμός της πόλης.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΝΤΑΙΖΗ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΝΤΑΦΛΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΟΠΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΖΕΛΙΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ

ΡΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΒΑΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΒΑΡΤΣ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΘΑΛΗΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ, ΜΕΡΒΕ ΚΟΣΚΕΡ

ΤΑΣΟΣ ΖΕΠΠΟΣ

ΑΡΙΑΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΟΥΡΤΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΤΣΟΣ

ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΕΙΜΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥΡΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΚΑΣΙΑΝΗ ΜΠΕΝΟΥ, Η ΕΥΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ & Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ

KAROLINA PISAREK, ΘΩΜΑΣ ΓΑΤΟΣ

 

Φωτογράφος: Μαρία Μαρκέζη

error: Content is protected !!