ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Νέες υπηρεσίες στο Theoxenia Palace Spa!

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ολοκαίνουργιο Theoxenia Palace Spa είχαν όσοι παραβρέθηκαν στο γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων Theoxenia Palace Hotel.
Στον ευρύχωρο και καλαίσθητο χώρο του ξενοδοχείου βρίσκεται το Spa, με την πρώτη κλειστή θερμαινόμενη πισίνα σε ξενοδοχείο στα Βόρεια Προάστια, τη Σάουνα, το Χαμάμ, το Υδρομασάζ καθώς και ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για μασάζ.
Η εσωτερική πισίνα αποτελείται από στοιχεία που παραπέμπουν στην αρχιτεκτονική των αρχαίων λουτρών της Ρώμης. Διαθέτει απαλές αποχρώσεις του μπλε σε συνδυασμό με λευκό μάρμαρο που δίνει την αίσθηση της ηρεμίας και της πολυτέλειας. Τα μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή επιτρέπουν σε φυσικό φως να εισέλθει στο χώρο, ενώ το βράδυ ο ειδικός φωτισμός οροφής δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η εσωτερική πισίνα είναι θερμαινόμενη και ανοιχτή όλο το χρόνο.

Υπέροχη…

Σε σε ένα χαλαρωτικό και άνετο περιβάλλον, εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου αναλαμβάνει να σας προσφέρει μια ποικιλία από χαλαρωτικά μασάζ και ευεργετικές θεραπείες που ανανεώνουν και ξυπνούν τις αισθήσεις σας. Απολαύστε μια υγιή συνεδρία σάουνας ή επιλέξτε από τις θεραπείες ημέρας προσώπου, σώματος και μασάζ που προσφέρονται στο Spa. Διαθέσιμη κατόπιν ζήτησης, αισθητικός του ξενοδοχείου θα σας προσφέρει μια ποικιλία από χαλαρωτικά μασάζ και ευεργετικές θεραπείες που ανανεώνουν και υποκινούν τις αισθήσεις σας.

Βασίλης & Ρόη Αποστολοπούλου

Βασίλης Τρίκαρδος, Βλάσης Χολέβας, Μάκης Δανάλης

Χρήστος Αποστολόπουλος, Φανή Σαραντοπούλου, Βασίλης Τρίκαρδος, Μάκης Δανάλης

Ειρήνη Νταϊφά, Ρούλα Λινάτσα

‘Ελενα Ντάβλα, Θανάσης Χριστόπουλος, Φανή Λεβέντη

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ακολουθήσουν τα επίσημα εγκαίνια του Theoxenia Palace Spa, στον χώρο του ξενοδοχείου, για τα οποία ανυπομονούμε!

error: Content is protected !!