ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Φωνή & Επιτυχία»: Ένα Webinar που αξίζει να παρακολουθήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο!

Σας είχα πει τα πάντα για την πρώτη μου συνάντηση με την Voice & Public Speaking Coach, Speech Content Consultant Νίνα Καλούτσα, η οποία με γοήτευσε με μιας όχι μόνο με τις λαμπερές περγαμηνές της – έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Κρατικό Ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας, με master of Fine Arts, ως τραγουδίστρια όπερας και καθηγήτρια μονωδίας και εργάστηκε για 15 χρόνια ως σοπράνο-σολίστ και πάνω από 20 χρόνια ως καθηγήτρια μονωδίας, ενώ για περισσότερα από 25 χρόνια, συνεργάζεται με ανθρώπους επιρροής, πολιτικούς, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, καθώς και νέους σε όλη την Ελλάδα- αλλά και για τον μοναδικό τρόπο να σε παρασύρει με τον αφοπλιστικό λόγο της εκεί ακριβώς που θέλει να σε οδηγήσει.
Σας είχα μιλήσει για το Webinar που διοργανώνει το Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη πάνω στη Μέθοδο της Νίνας Καλούτσα «Φωνή & Επιτυχία», και το οποίο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και το προσωπικό τους περιβάλλον, αποκτώντας βαθιά και γεμάτη αυτοπεποίθηση φωνή, καθώς και δεξιότητες δημόσιας ομιλίας. Εμένα με ενδιαφέρει πολύ, βρίσκω το συγκεκριμένο Webinar την καλύτερη ιδέα για να περάσω αυτό το πρώτο πραγματικά χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και με μαγεύουν σε όλα όσα θα μας μυήσει η επιτυχημένη Voice & Public Speaking Coach.

Η Νίνα Καλούτσα διδάσκει ανθρώπους που επιθυμούν να ανακαλύψουν την πραγματική ταυτότητα της φωνής τους, να καλλιεργήσουν δεξιότητες δημόσιας ομιλίας, να ενισχύσουν την ηγετική και τη διαπραγματευτική τους ικανότητα

Συγκεκριμένα, ο όγκος, η έκταση, το ηχόχρωμα, ο τόνος και άλλα χαρακτηριστικά της φωνής μεταδίδουν πληροφορίες για το πώς νιώθει και πώς σκέπτεται κάποιος. Αν βιώνει εσωτερική γαλήνη και σταθερότητα στη ζωή του ή αισθάνεται θυμό, απογοήτευση, φόβο, ανασφάλεια κ.λπ., αν διαθέτει αυτοπεποίθηση, αν είναι ευτυχισμένος.
Το webinar βασίζεται στις αρχές του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας για την ανάπτυξη της φωνής, σε συνδυασμό με βιωματικές ασκήσεις αναπνοής, μιμικής προσώπου και σώματος, καθώς και τεχνικές δημόσιας ομιλίας. Στόχος του είναι η μεταμόρφωση του χρώματος, της εκφραστικότητας, του όγκου και της έκτασης της φωνής και η απόκτηση γνώσεων δημόσιας ομιλίας.
Η ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα είναι κάτοχος διπλώματος και μάστερ Όπερας του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας. Στα 20 χρόνια της διδασκαλίας της έχει μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία της σε περισσότερους από 3.000 άτομα, εκπαιδευτικούς, πολιτικούς, επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών και οργανισμών, σε σεμινάρια φωνής, δημόσιας ομιλίας, one-to-one coaching και team building.
Έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες: Google, OTE, Coca-Cola 3E, Eurobank, Alpha Bank, Booking.com, LeasePlan, TITAN Cement, Bristol-Myers Squibb, GEP, Antipollution, Resoul, Knauf, European Reliance, Kafkas, CEO Clubs Greece, ReedSmith, TATOI  Club, Generation Y κ.ά.
Θεματολογία: Φωνή, Δημόσια Ομιλία, Εργαλεία Παρουσίασης, Λεξιλόγιο, Περιεχόμενο Ομιλιών, Γλώσσα Σώματος, Συμβουλευτική Ομιλητών, Δημιουργία Άριστης Πρώτης Εντύπωσης, Διαχείριση Σκηνικού Φόβου, Team Building κ.ά.
Στο webinar «Μεταμορφώστε τη Φωνή & τη Δημόσια Ομιλία σας» θα διδαχθείτε τις τεχνικές για:
Να μιλάτε με αυτοπεποίθηση και να πείθετε με την φωνή σας
Να μαγνητίζετε ως δημόσιος ομιλητής
Να σαγηνεύετε με τη φωνή και την ομιλία σας
Να αναπνέετε καλύτερα
Να εκφράζετε τα επιχειρήματά σας με πειστικό τρόπο
Να εκφράζεστε με ακρίβεια και σαφήνεια
Να μεγιστοποιήσετε την ηγετική επιρροή σας
Να διαχειρίζεστε τον σκηνικό φόβο
Να εκφράζετε ευρεία κλίμακα συναισθηματικών αποχρώσεων
Να κατανοείτε βαθύτερα το συναίσθημα και τη διάθεση του συνομιλητή σας από τον τρόπο της ομιλίας του
Να χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά που σας συνδέουν με τον συνομιλητή ή το κοινό σας
Να αντιμετωπίζετε ζητήματα στις φωνητικές χορδές και στον λαιμό γενικότερα, όπως βραχνάδα, κούραση, όζους κ.λπ.
Να απελευθερώνετε τη φυλακισμένη συναισθηματική ενέργεια του σώματός σας και να τη χρησιμοποιείτε δημιουργικά
Η βελτίωση της φωνής και της δημόσιας ομιλίας με τη μέθοδο «Φωνή & Επιτυχία» οδηγεί σε ένα ταξίδι προσωπικής μεταμόρφωσης. Μέσα από συνειδητοποιήσεις, το σώμα «επαναπρογραμματίζεται» και ολόκληρη πλέον η υπόσταση -μέσω της φωνής- στηρίζει τα λεγόμενα.

Αν δε ενδιαφέρει και εσένα κλείσε τη θέση σου εδώ.

👉ΚΛΗΡΩΣΗ & ΔΩΡΟ: Και ένα δώρο από το Fay’s Control για εσένα που σε ενδιαφέρει να μάθεις να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να πείθεις με την φωνή σου καθώς και να εκφράζεις τα επιχειρήματα σου με πειστικό τρόπο: Δύο από όσους αφήσετε ένα μήνυμα κάτω από αυτό το post, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Webinar της Voice & Public Speaking Coach, Speech Content Consultant Nina Kaloutsa, εντελώς δωρεάν! Η κλήρωση θα γίνει σήμερα το βράδυ, Καλή επιτυχία!

Σαββατοκύριακο 21 & 22 Νοεμβρίου 2020
Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη
Επαναλαμβάνεται το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Απριλίου 2021
Ώρες: Σάββατο 15.00 – 21.00 & Κυριακή 15.00 – 21.00
Αξία webinar: 130 ευρώ
e-mail: info@thf.gr & nina@kaloutsa.gr
Τηλ.: 210-3611206 & 6977507230

error: Content is protected !!