ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδιά της Γης»: Συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο με αγάπη και φροντίδα και το 2022!

Στήριξα με όλη μου την αγάπη το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδιά της Γης», πέρυσι τέτοια εποχή, το ίδιο κάνω και φέτος. Και εκ μέρους της προέδρου του Σωματείου που βοηθάει ηθικά και υλικά τα παιδιά που έχουν ανάγκη, Αθηνάς Γιαννούλη- Γουρδομιχάλη, σας καλώ να στηρίξουμε όλοι μαζί τις δράσεις του και να δώσουμε χαρά στους συνανθρώπους μας,  με την αγορά του κοσμήματος «2022» που θα μας συντροφεύει για καλή τύχη όλη τη χρονιά, αλλά και θα μας υπενθυμίζει ότι, η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη, το να δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις πίσω, είναι στάση ζωής.
To 2022, το γούρι των παιδιών της γης αλλά και το δικό σας, το σχεδίασε η γνωστή καλλιτέχνης και δημιουργός κοσμημάτων Έλενα Σύρακα.


Κάθε γούρι κοστίζει μόλις 35€ και μπορείτε να το αγοράσετε τηλεφωνικά στο 210 7214094 ή στο email: info@paidiatisgis.gr. Παράλληλα, μπορείτε να συνδεθείτε στην ομάδα του Σωματείου στο Facebook.
Τρόποι πληρωμής: Με κατάθεση στο λογαριασμό του σωματείου στην Alpha Bank GR1101401070107002002005146 δικαιούχος Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδιά της Γης».


Με την ευχή να έχουμε καλές Γιορτές, με Υγεία και Ευημερία, ευελπιστώντας να είμαστε πάντοτε σύμμαχοι στο σημαντικό έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Παιδιά της Γης»!

error: Content is protected !!