ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ÉBÈNE FUMÉ: Το νέο άρωμα του Tom Ford είναι βασισμένο στη παραδεισένια ιεροτελεστία του Palo Santo!

«’Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που αντανακλά την εσωτερική αίσθηση στοχασμού και διαλογισμού. Το ÉBÈNE FUMÉ, άκρως αισθησιακό, διεγείρει το πνεύμα, τη διάθεση και τις αισθήσεις …αυτό πιθανώς αποτελεί την ύψιστη αίσθηση πολυτέλειας που υπάρχει.» –TOM FORD

Το TOM FORD ÉBÈNE FUMÉ ενώνει τις αρχαίες δυνάμεις εξαγνισμού του Palo Santo με το σαγηνευτικό Aφρικανικό ‘Έβενο, διεγείροντας τις αισθήσεις και χαλαρώνοντας τις αναστολές σε μία απόκρυφη μυσταγωγία απόλυτης γαλήνης. Βασισμένο στην ιεροτελεστία του Palo Santo, το άρωμα αποπνέει μια υπερβατική αύρα από ζεστά ξύλα, δροσερά βότανα, γήινες ρητίνες και πολυτελή άνθη.
Το ÉBÈNE FUMÉ είναι μια ανάσα εξαγνισμού απόλυτης ευφορίας. Ξυλώδες, με νότες από κεχριμπάρι που εκρήγνυται από την καπνιστή αίσθηση του Palo Santo- μία νότα με εξαγνιστικές ιδιότητες από το θρυλικό ξύλο που καίγεται σε ναούς. Το Palo Santo απελευθερώνει ένα μυστηριώδες μείγμα από γήινα ξύλα, εσπεριδοειδή και πευκοβελόνες. Την τελετουργία μυσταγωγίας συμπληρώνει ιδανικά το μαύρο πιπέρι absolute και τα φύλλα βιολέτας.
Στην καρδιά του ÉBÈNE FUME κυριαρχούν οι νότες δέρματος που αναδύουν τα ξηρά ξύλα και το ελιξίριο καλέντουλας, καθώς και η ρητίνη από κίστο absolute Ισπανίας. Το απόσταγμα από πάπυρο και οι νότες λουλουδιών αναμειγνύονται με τα μεγαλειώδη τριαντάφυλλα, ενώ οι νότες από Αφρικανικό ‘Έβενο -στο χρώμα της πιο σκοτεινής νύχτας- αποκαλύπτονται μέσα από τις νότες δέρματος και ρητίνης. Το άρωμα από Αφρικανικό ‘Έβενο αναζωπυρώνεται από βαλσαμικές νότες και Αγιόξυλο.
Το ÉBÈNE FUMÉ διατίθεται σε διάφανο Private Blend μπουκάλι με mahogany καπάκι. Τα 50ML έχουν την αρχιτεκτονική εμφάνιση ενός πιονιού από σκάκι και τα 250ML προσδίδουν μεγαλοπρέπεια και πολυτέλεια στο μπουντουάρ ή στον χώρο περιποίησης.

It’s good to know: Το Palo Santo είναι ένα ξύλο, που ίσως να το έχεις δει να καίγεται διακριτικά στη γωνία κάποιου yoga studio. Η μυρωδιά του είναι χωρίς υπερβολές παραδεισένια. Αν και είναι πολύ hip στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη, παραδοσιακά καιγόταν από τους Incas, τους αυτόχθονες στις Άνδεις, τους Σαμάνους και τους ανθρώπους της εναλλακτικής ιατρικής προκειμένου να εξαγνίσουν  το πνεύμα, την ενέργεια και να θεραπεύσουν. Είναι γνωστό και ως “ιερό ξύλο” και οι ρίζες του βρίσκονται στη νότια και κεντρική Αμερική, όπου το δέντρο από το οποίο προέρχεται είναι προστατευόμενο. Ο καπνός είναι ελαφρύτερος από τον καπνό του φασκόμηλου και είναι ένα τόσο αρωματικό ξύλο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για τον καθαρισμό ατμόσφαιρας ενός χώρου, να το εισπνεύσεις σε περίπτωση που έχεις αναπνευστικά προβλήματα, ενώ απωθεί και διάφορα ζουζούνια που τσιμπάνε.
Η μυρωδιά του είναι τόσο ισχυρή που εισχωρεί μέσα σου. Είναι σα να καθαρίζει και εσένα μαζί με την ατμόσφαιρα. Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του είναι πως σου τραβάει την προσοχή, σαν ένα κομμάτι μίας ιεροτελεστίας, και έτσι σε κρατάει στο παρόν. Σε κάνει να έχεις επίγνωση του τώρα.

error: Content is protected !!