ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δύο genius δεκατριάχρονοι φίλοι πίσω από το exclusive clothing brand “Eparial Brand”!

Hey, we are Eparial, an exclusive clothing and accessories brand. Established in 2021, Eparial, is a clothing brand full of amazing designs that will be able to provide to you your favourite piece of clothing. We hope you have an amazing experience shopping and searching through our store!

Eparial Brand

Ένα μήνυμα στο Instagram, όπως τόσα άλλα που λαμβάνουμε καθημερινά. Ή μήπως όχι? Το διαβάζω πιο προσεκτικά και αναγνωρίζω δύο ονόματα οικία και αγαπημένα. Όχι λοιπόν σε αυτή τη περίπτωση, αυτό δεν είναι όπως τόσα άλλα μηνύματα, μιας και το Eparial Brand, είναι μία επιχειρηματική έμπνευση δύο δεκατριάχρονων φίλων, του Παύλου και του Ανδρέα, τόσο σοβαρά και ώριμα τοποθετημένη στον παγκόσμιο χάρτη των sites και eshops και στις διεθνείς αγορές, όσο ευρέως πασίγνωστοι κολοσσοί που διεκδικούν τη προσοχή μας.

Yoga Leggings €38,00 EUR

Δύο δεκατριάχρονοι κολλητοί, ο Παύλος και ο Ανδρέας, ξεκλέβουν ώρα από τις έτσι και αλλιώς ελάχιστες ελεύθερες ώρες τους, από τα σχολικά διαλείμματα και από τα απογεύματα της Κυριακής, πριν την προπόνηση του ποδοσφαίρου και μετά το μάθημα των Γαλλικών, και καταστρώνουν ένα απόλυτα επιτυχημένο business plan, για να δημιουργήσουν το Eparial Brand, ένα eshop με επιλογές από Sweatshirts, Accessories, Hoodies, Sweatpants, Jewellery και T-Shirts, που θα επέλεγε με τρέλα κάθε εφηβάκι για να φορέσει στο σχολείο του, στην έξοδο του το βράδυ του Σαββάτου, για τα δώρα στα πάρτι των συμμαθητών του ή για την επέτειο με το sweetheart.

Men’s Long Sleeve Shirt, €24,00 EUR

Δεν ξέρω βέβαια γιατί το προσδιορίζω για τα εφηβάκια, μιας και όταν μπήκα να δω τις επιλογές του Eparial Brand, ανακάλυψα μία φα-ντα-στι-κή φόρμα για τη yoga για εμένα, ενώ επέλεξα και ένα τρελά cool hoodie για τον Νικόλα.

Unisex organic sweatshirt €28,43 EUR

Οι τιμές των προϊόντων είναι από χαμηλές έως πολύ φιλικές ενώ οι ποιότητες ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Engraved Silver Heart Necklace, €32,72 EUR

Engraved Silver Disc Necklace, €32,72 EUR

Μα πάνω από όλα, θα σου έλεγα να μπεις στο Eparial Brand, για να στηρίξεις την επιχειρηματική ιδέα δύο δεκατριάχρονων φίλων, (που btw, σκίζουν και στο σχολείο!) που αντί να ξημεροβραδιάζονται στο Netflix και στο Fortnite (που, επειδή τους γνωρίζω, δεν αποκλείεται να το προλαβαίνουν και αυτό), έβαλαν κάτω το όνειρο τους, το σχεδίασαν με μεγάλη προσοχή, και το είδαν να γίνεται πραγματικότητα. Και βρίσκονται ακόμη στη Β/ Γυμνασίου!

Παύλο & Ανδρέα… you rock!

Follow Eparial Brand on Instagram

error: Content is protected !!