ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Στέλιος Χατζηιωάννου" βραβεύει τη Νεανική Επιχειρηματικότητας!

Η Agnotis, η πρώτη ελληνική εταιρεία που προσφέρει ποιοτικές βρεφικές πάνες με συνδρομητικό μοντέλο σε πολύ καλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα βραβεύτηκε από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου.
Η Agnotis διακρίθηκε με άξονα την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, έχοντας ξεχωρίσει στο βρεφικό χώρο παρουσιάζοντας σταθερά, ανοδική πορεία. Η συμμετοχή της στο «ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016» και η αναγνώρισή της αποτελεί μία ιδιαίτερη τιμή και επισφραγίζει την αποτελεσματικότητα του επιχειρηματικού της μοντέλου.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Στέλιος Χατζηιωάννου” αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό ίδρυμα που από το 2008 και μέχρι σήμερα έχει ενισχύσει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα με το συνολικό ποσό των €500.000.
Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Για 9η συνεχή χρονιά επέλεξα να στηρίξω τη δημιουργικότητα και την καινοτομία νέων επιχειρηματιών στην Ελλάδα, παρόλη την οικονομική αστάθεια και τις δύσκολες συνθήκες»
Με αγάπη προς τη νέα γενιά συνεχίζει υπεύθυνα να φροντίζει και να προστατεύει την επιδερμίδα των μωρών. Γιατί για την Agnotis… το γέλιο των μωρών είναι η δική τους χαρά.

Στη φωτογραφία ο Jacko Carasso C.E.O & Founder της εταιρείας Agnotis με τον Στέλιο Χατζηιωάννου.

error: Content is protected !!