ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Festive Jelly Jam, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Θα μου έφερνε η Ευούλα σήμερα το δικό μου Festive Jelly Jam, ένα από τα πρώτα που θα παρέδιδε σε φίλους δημοσιογράφους, αλλά μιας και σήμερα έπρεπε να χωρέσω τα ραντεβού τεσσάρων ημερών, λόγω του αυριανού ταξιδιού μου στην Ιταλία, το αφήσαμε για την άλλη εβδομάδα. Τότε που θα γράψω τις δικές μου ευχές για το νέο so pink & so festive project της Blond (con) fusion, Εύης.
Έως τότε όμως -δεν μπορώ να σηκωθώ και να φύγω έτσι- σας παραθέτω το δικό της σημερινό κείμενο για να πάρετε μία γλυκιά γεύση. Μία γεύση από σαμπάνια και ροζ τριαντάφυλλο

Χτες πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μου κολλώντας ετικέτες σε βαζάκια και διπλώνοντας κουτιά. Δεν σκοπεύω φυσικά να το κάνω αυτό για 1000 κομμάτια, ευτυχώς η αγαπημένη μου Γιάννα Μπαλαφούτη και η Πυλιακή Γη έχουν αναλάβει και αυτό το task. Ήθελα όμως να έχω την πρώτη εμπειρία, να τσεκάρω first hand τα πάντα, έτσι ώστε να είμαι σίγουρη πως τα πάντα είναι ακριβώς όπως πρέπει.

pink

Αν δεν είχα ασχοληθεί, δεν θα είχα διαπιστώσει ας πούμε πως το φιλάκι στο καπάκι του βάζου πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο. Επίσης δεν θα είχα χαλάσει ένα σωρό ετικέτες μέχρι να πάρω το κολάι και να μάθω να τις κεντράρω σωστά. Όπως και να ΄χει πάντως, τα πρώτα 24 βαζάκια είναι έτοιμα για να πάνε σε δημοσιογράφους γεύσης και lifestyle – όταν με το καλό τελειώσουμε και με την φωτογράφιση – που την έχει αναλάβει η ταλαντούχα και αγαπημένη μου Alex Maria Minska– και με τα δελτία τύπου που τα ομορφαίνει ο Ιάσονας.

pink3

Και δεν θα σας κρύψω ούτε την χαρά, ούτε την συγκίνηση αλλά ούτε και το άγχος μου. Είναι μεγάλη ευτυχία να βλέπεις ένα όνειρο σου να υλοποιείται, και μάλιστα να γίνεται πιο όμορφο απ΄ότι φανταζόσουν. Την ώρα που έγραφα τον πρώτο αριθμό – το 1/1000 που θα το κρατήσω εγώ εννοείται για το γούρι–  την ώρα που κολλούσα την πρώτη ετικέτα και έκλεινα το πρώτο κουτί, σκεφτόμουν ταυτόχρονα πως από εκείνην την μέρα που πίνοντας καφέ με την Βίβιαν έπεσε στο τραπέζι η ιδέα ενός Blond (con)fusion προϊόντος δεν έχει περάσει πολύς καιρός. Και όμως, να που η κουβέντα έγινε πραγματικότητα, και δεν έγινε εύκολα, με την έννοια πως χρειάστηκε τρέξιμο και δοκιμές, και συντονισμένη προσπάθεια από πολλούς ανθρώπους, και μια επένδυση οικονομική σε καιρούς δύσκολους, όμως με κάποιον μαγικό τρόπο, όπως όλα τα πράγματα που είναι για να γίνουν, όλα κύλησαν σαν γάργαρο νεράκι και όταν και όπου υπήρξε πρόβλημα βρέθηκε η λύση του άμεσα. Και όσο κι αν βαθιά μέσα μου έχω ένα άγχος για το πως θα πάει αυτό το πρώτο μου ροζ project γιατί θέλω να πάει σούπερ και να σας αρέσει το Festive Jelly Jam μου και να το αγαπήσετε όσο το αγαπήσαμε και όλοι εμείς που το δώσαμε ζωή, άλλο τόσο είμαι χαρούμενη που την πήρα την απόφαση τελικά γιατί το σύμπαν μου απέδειξε για μια ακόμα φορά πως όταν θέλεις κάτι πραγματικά πολύ, και του αφιερώνεις αγάπη, ενέργεια, έμπνευση και καλή διάθεση, εκείνο σου κλείνει το μάτι και σου ανοίγει τον δρόμο. Για τα καλύτερα που είναι αυτά που θα έρθουν, όπως μάλλον έχετε βαρεθεί πια να με ακούτε να λέω.

pink1

Anyway. Τα ροζ κουτιά μου θα είναι σύντομα κοντά σας, και περιμένω με ανυπομονησία τις εντυπώσεις σας.

Evi xxx

Τα Festive Jelly Jam του Blond (con) fusion, θα τα βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

Spread the news! 

error: Content is protected !!