ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Farm To Face Sheet Masks – ωδή στην ενυδάτωση!

Φανταστείτε το εξής (ρεαλιστικό) σκηνικό: επιστρέφετε σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες στο γραφείο, μπροστά στον υπολογιστή, με το άγχος να κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπό σας. Η ανάγκη για λίγο pampering και η δίψα της επιδερμίδας για αναπλήρωση της χαμένης ενυδάτωσης εκπέμπουν SOS. Classic Τρίτη, σωστά; Η FOREO έχει τη λύση για θεραπείες spa στην ασφάλεια του σπιτιού μας, όντας ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς – με τις συσκευές της να αποτελούν το μεγαλύτερο beauty hack ever.

Οι Farm To Face Sheet Masks της FOREO κάνουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται: προσφέρουν άμεση ενυδάτωση με ορατά αποτελέσματα – συν ένα εκπληκτικό αίσθημα χαλάρωσης! Το συγκεκριμένο beauty gadget (γιατί περί gadget πρόκειται) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους: ως κανονική sheet mask που ο χρήστης αφήνει στο πρόσωπό του για περίπου 20΄ή σε συνδυασμό με τη συσκευή UFO για μία άμεση θεραπεία διάρκειας 2΄. Η δική μας αγαπημένη χρήση; 20’ ως sheet mask για εκείνες τις ημέρες που έχουμε πραγματικά ανάγκη για λίγη φροντίδα, και σε συνδυασμό με το UFO2 ως τελευταίο βήμα περιποίησης πριν από μία μεγάλη έξοδο! Άλλωστε, η FOREO διακρίνεται για το flexibility των χρήσεων των συσκευών της που μας επιτρέπουν να τα προσαρμόσουμε στο δικό μας, πολύ ξεχωριστό lifestyle.
Ιδανική για τις.. διψασμένες επιδερμίδες είναι η Coconut Oil Mask που κυριολεκτικά δρα ως μία όαση ενυδάτωσης και σε κατακλύζει με το υπέροχο άρωμά της. Με λάδι καρύδας προερχόμενο από την Ινδονησία, αυτή η πολύ πλούσια σύνθεση διεισδύει στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει μία πλήρη μεταμόρφωση και λάμψη, ενώ είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες, ειδικά τις πολύ αφυδατωμένες. Κι αν το «πρόβλημα» της επιδερμίδας είναι η θαμπή όψη που προκαλεί η γήρανση, η Acai Berry Mask εμπλουτίζει το δέρμα με αντιοξειδωτικά στοιχεία και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Μιλώντας για ανόρθωση, όποια μάσκα κι αν επιλέξετε, το τελικό βήμα περιποίησης είναι ένα για να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα: η θεραπεία με το BEAR, τη θαυματουργή συσκευή που χάρη στα μικρορεύματα και τους T-Sonic παλμούς χαρίζει ζυγωματικά.. μοντέλου!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.

error: Content is protected !!