Socks weather is here…And I couldn’t be more thrilled!!!

04/10/2022 • GET

Κανείς, νομίζω, δεν ξεκινάει από το σπίτι του, για να πάει να αγοράσει κάλτσες. Θέλω να πω, δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν γνωστό μου ή φίλη μου, να μου στέλνει PM του τύπου “πρέπει να πάω να αγοράσω κάλτσες, μήπως θέλεις να αγοράσεις και εσύ, να έρθεις παρέα?”. Τις κάλτσες, έστω κι αν πρόκειται για το βασικό αξεσουάρ για κάθε επιτυχημένο outfit, τις αγοράζεις γιατί κέντρισε το μάτι σου μία συγκλονιστική βιτρίνα και θέλεις να μπεις στο κατάστημα και να αγοράσεις όλα, μα όλα, τα ζευγάρια.
Σου έρχεται κάτι στο μυαλό? Εννοείται πως και εσύ το Happy Socks σκέφτηκες, που η βιτρίνα του στο ισόγειο του Golden Hall, με τα έντονα χρώματα, με τις κάλτσες με τα εντυπωσιακά πουά και τις κομψές ρίγες και τα χιουμοριστκά slogan, όχι μόνο σε καλεί να μπεις κατευθείαν στο κατάστημα, αλλά σου φτιάχνει τόσο πολύ την διάθεση, που πιάνεις τον εαυτό σου να μπαίνει και να βγαίνει με ένα τεράστιο χαμόγελο, που σου φτιάχνει όλη την μέρα.

Σήμερα, η Happy Socks έχει ταξιδέψει σε 90 χώρες σε κάθε ήπειρο και συνεχίζει να μεταδίδει χαρά και αισιοδοξία στον κόσμο.

Follow me…

Οι κάλτσες, είναι ένα από τα πιο βασικά αξεσουάρ στο συρτάρι τόσο της γυναικείας όσο -πόσω μάλλον- της αντρικής γκαρνταρόμπας, και ό,τι μα ό,τι κι αν φορέσεις, την τελική νότα, θα την προσθέσει -ή θα την καταστρέψει– το ζευγάρι κάλτσες που επέλεξες να φορέσεις.

Και αν μεγαλώσαμε με τις συμβουλές της κοκέτας μητέρας μας ή μίας αυστηρής Γαλλίδας κουβερνάντας, πως οι κάλτσες μας πρέπει καταρχήν να ταιριάζουν με το παντελόνι μας, να ταιριάζουν με τα παπούτσια μας και να “σετάρονται” οπωσδήποτε με ένα ακόμη αξεσουάρ, τελικά εμείς κρατήσαμε πως όχι μόνο δεν είναι απαραίτητα όλα αυτά, αλλά πλέον οι κάλτσες “οφείλουν” να έχουν εντελώς δική τους “φωνή” και όσο πιο κόντρα είναι στο υπόλοιπο outfit, τόσο πιο statement είναι το τελικό αποτέλεσμα.


Χρησιμοποίησε χρώματα! Ροζ, κόκκινο, μπορντό, μπλε, σκούρο πράσινο. Μη το φοβηθείς! Φόρα έντονα σχέδια, φόρα κάλτσες με ρίγες, με μεγάλα ή μικρά μοτίβα, πουά, με ρόμβους.


Έγραφα θυμάμαι σε άλλη περίπτωση για το πιο χαρούμενο κατάστημα στο ισόγειο του αγαπημένου μου Εμπορικού Κέντρου: “Είτε είσαι hippster είτε banker, οι κάλτσες σου θα μαρτυρήσουν πολλά περισσότερα για εσένα, από όσα ίσως νομίζεις. Μαζί με το ρολόι και τα παπούτσια, στην πραγματικότητα θα μαρτυρήσουν τα πάντα για εσένα. Σε προσωπικό επίπεδο -όπως και ο άντρας μου- ή θα φορέσω statement socks ή δεν θα φορέσω καθόλου, δεν υπάρχει τρίτη επιλογή. Έτσι, στα ταξίδια μας τα πρώτα καταστήματα που σπεύδουμε να επισκεφτούμε με τον Νικόλα και την Ελμίνα, είναι τα πιο high-end καταστήματα με κάλτσες, ενώ στην Αθήνα, το αγαπημένο μας κατάστημα είναι, by far, το Happy Socks!”

Δύο φίλοι, ο Mikael Söderlindh και ο Viktor Tell, είχαν ένα όραμα: να διαδώσουν την ευτυχία, μετατρέποντας ένα βασικό κομμάτι του καθημερινού μας outfit σε μοναδικό πολύχρωμο αξεσουάρ! Το 2008 οι κάλτσες ήταν απλά… κάλτσες!

Λευκά, γκρι και μαύρα συνήθως, κομμάτια υφασμάτων με τίποτα που να παραπέμπει στα σύγχρονα και δημιουργικά designs στα οποία σύντομα θα μεταμορφώνονταν. Όλα αυτά άλλαξαν… με τον ερχομό της Happy Socks! Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη δεξιοτεχνία με τα πιο δημιουργικά σχέδια.

Έτσι «γεννήθηκε» το πιο άνετο, πολύχρωμο και άκρως χαρούμενο αξεσουάρ παγκοσμίως!

Έτσι σήμερα, η Happy Socks μεταδίδει χαρά και αισιοδοξία σε όλον τον κόσμο.

Νομίζω πως πρέπει να συμφωνήσουμε πως κανείς δεν ξεκινάει από το σπίτι του, για να πάει να αγοράσει κάλτσες.

Socks weather is here…And I couldn’t be more thrilled!!!

Όμως κανείς επίσης, δεν θα περάσει έξω από το κατάστημα της Happy Socks με τις όμορφες βιτρίνες και τα υπέροχα έντονα χρώματα και ευφάνταστα σχέδια, και δεν θα μπει κατευθείαν μέσα! Λογικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons