ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Be your own kind of …Original!

Είναι παιδικό απωθημένο από τα μαθητικά χρόνια, είναι το ότι στην πραγματικότητα, στο υποσυνείδητο μας, η νέα χρονιά ξεκινάει τελικά τον Σεπτέμβριο και όχι τον Ιανουάριο, είναι όλες αυτές οι καινούργιες συλλογές που τις ξεφυλλίζουμε από τον Αύγουστο, και περιμένουμε τις πρώτες φθινοπωρινές athleisure ημέρες μας, για να πάμε να δοκιμάσουμε τις δικές μας επιλογές? Ό,τι κι αν είναι, η αλήθεια είναι πως η πρώτη αγορά που σου έρχεται στο μυαλό να κάνεις τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, είναι ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι sneakers! Και δη…Orininals! Όχι?


Follow me…

Καταρχάς να σου μαρτυρήσω το δικό μου tip όταν πηγαίνω να επιλέξω ένα καινούργιο ζευγάρι sneakers, φοράω πάντα ένα all day φόρεμα. Άλλοι πάνε με τις φόρμες τους, άλλοι με τα blue jeans τους, εγώ πάω με την “στολή” μου, ένα από τα δεκάδες καθημερινά φορέματα που έχω, για να φοράω από το πρωί στα επίσης δεκάδες επαγγελματικά ραντεβού μου έως το τέλος της ημέρας, που αν δεν έχω κάποια επαγγελματική ή κοινωνική υποχρέωση, ο πιο αγαπημένος μου προορισμός είναι ένα dinner με τον Νικόλα ή για drinks με τις κολλητές μου.

Saucony Originals Jazz Triple Women’s Shoes. Μπες εδώ να παραγγείλεις τα δικά σου!

Άρα τα δικά μου sneakers πρέπει -καταρχάς- να ταιριάζουν με όλα μου τα φορέματα, με τις μακριές φούστες μου που μου αρέσει να συνδυάζω με κοντά ζακετάκια και με τα flared ή cropped jeans μου που αφήνουν να φαίνονται τα anklets μου στους αστραγάλους.

Saucony Originals Jazz Court Women’s Shoes!!!!

Αν σου αρέσουν όσο σε εμένα, μπες εδώ!

Ναι, από ότι κατάλαβες, είμαι στο κατάστημα της Saucony στη Νέα Ερθραία, για να δω την ολοκαίνουργια συλλογή Saucony Originals, μεγάλη αδυναμία!

Saucony Originals Jazz Original Women’s Shoes. Click here!

Σε νέα σχέδια και στα πιο εμπνευσμένα χρώματα, τα  κλασικά Saucony, σου επιτρέπουν -ή μάλλον σε προκαλούν- να τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ, με χίλιους δυο συνδυασμούς!

Εκπληκτικά παπούτσια, εξαιρετικά ελαφριά που αναπνέουν. Χαρακτηριστικό, τα διπλά κορδόνια, για να τα δέσεις όπως ακριβώς σε βολεύουν.

Κοίτα, εγώ δεν μπορώ να σταματήσω στο ένα ζευγάρι… Πήρα δύο. Ευτυχώς που οι τιμές τους το επιτρέπουν, ενώ οι συνδυασμοί που μου επιτρέπουν τα originals μου, είναι άπειροι!

Τόσο όμορφα αλλά συγχρόνως και απίστευτα αναπαυτικά -είμαι απόλυτα βέβαιη πως τα Saucony είναι τα πιο αναπαυτικά παπούτσια του κόσμου όλου-, τα ζευγάρια που επέλεξα (αυτό και αυτό), θα με συνοδέψουν σε όλα τα τρεξίματα και στις αποδράσεις του φθινοπώρου!

error: Content is protected !!