ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Family Fun Day'16 του Make-A-Wish , για να να εκπληρώνουμε όλες τις Ευχές των παιδιών, που μάς έχουν ανάγκη!

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στον Εθνικό Κήπο. Το Family Fun Day που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσοι πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής. Η ανταπόκριση των οικογενειών των παιδιών Ευχής, των φίλων, υποστηρικτών και εθελοντών στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, αφού όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται.

Η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η Βράβευση των Σχολείων που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Αστέρι-Της-Ευχής για το 2015, από την Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδα, παρουσία μαθητών και εκπροσώπων των σχολειών που κέρδισαν στον διαγωνισμό.

Φαίη Σκορδά, Χάρης Πατούνης, Αναστασία Μανιά στη βράβευση του Λουκά Ζάχου για το Μποδ. Δημ. Κολλέγιο Αθηνών

Φαίη Σκορδά, Χάρης Πατούνης, Αναστασία Μανιά στη βράβευση του Λουκά Ζάχου για το Κολλέγιο Αθηνών

Εθνικός Κήπος

Εθνικός Κήπος

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρχαν φουσκωτά παιχνίδια, bungee τραμπολίνο, παιχνίδια δράσης Laser Tag, yoga, χορός Salsa, Ping pong, εργαστήρι δημιουργικότητας, εκπαιδευτικά παιχνίδια, παραμύθι ενηλίκων, face painting, θεατρικό παιχνίδι,, ταχυδακτυλουργοί, clown, δημιουργική απασχόληση παιδιών, κ.ά. Την παράσταση φυσικά έκλεψαν οι ΧΑΝΑΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη που ξεσήκωσαν με τραγούδι και χορό τους μικρούς, αλλά και μεγάλους θαυμαστές τους.

Η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, η Φαίη Σκορδά και η Πρόεδρος του Οργανισμού Αναστασία Μανιά

Η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, η Φαίη Σκορδά και η Πρόεδρος του Οργανισμού Αναστασία Μανιά

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!