ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Elpida Youth: "Το The Margi Family Day Out" μας γέμισε ελπίδα!

Μια διαφορετική και πολύ όμορφη Κυριακή έζησαν χθες οι γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση “The Margi Family Day Out’’ που διοργάνωσε η Επιτροπή «Elpida Youth» του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ στο “Margi Farm” στα Καλύβια Αττικής.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του προγράμματος της Επιτροπής «Elpida Youth» για τη δημιουργία Πρότυπης Θεραπευτικής Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης για τα παιδιά με καρκίνο.
Οι πύλες της φάρμας άνοιξαν στις 11 το πρωί και μικροί και μεγάλοι άρχισαν να καταφθάνουν στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο – απόλυτα εναρμονισμένο με τη φύση.

you11

you2

you3

you4

Τα διαδραστικά και δημιουργικά παιχνίδια στα οποία πήραν μέρος με μεγάλο ενθουσιασμό, έδωσαν λίγο αργότερα τη θέση τους στο μαγείρεμα αλλά και στη δοκιμή κρασιών, ώστε μέχρι το μεσημέρι να είναι όλα έτοιμα για το απολαυστικό μπάρμπεκιου γεύμα.
Τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσουν στο εργαστήρι κεραμικής, ενώ κάποιοι άλλοι δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε αθλητικές δράσεις. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τα ζώα της φάρμας και οι μεγάλοι με το καλαίσθητο παζάρι που είχε στηθεί με χειροτεχνίες των εθελοντών της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’, γλυκά, φρούτα, μπλουζάκια και βιολογικά προϊόντα.

Λάουρα Λαλαούνη Μακροπούλου, Μαριάννα Γουλανδρή

Λάουρα Λαλαούνη Μακροπούλου, Μαριάννα Γουλανδρή

Η εκδήλωση περιλάμβανε και λαχειοφόρο αγορά. Την κλήρωση συντόνισε ο Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, Σάκης Ρουβάς, που συμμετείχε στην εκδήλωση μαζί με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους.

Λάουρα Λαλαούνη Μακροπούλου, Σάκης Ρουβάς, Μαριάννα Γουλανδρή, Τατιάνα Μπλάτνικ

Λάουρα Λαλαούνη Μακροπούλου, Σάκης Ρουβάς, Μαριάννα Γουλανδρή, Τατιάνα Μπλάτνικ

Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς

Μυρτώ Σταυροπούλου, Χριστιάννα Οικονόμου, Μαριάννα Γουλανδρή

Μυρτώ Σταυροπούλου, Χριστιάννα Οικονόμου, Μαριάννα Γουλανδρή

Φεύγοντας, αργά το απόγευμα, όλοι δήλωσαν ότι το μεγαλύτερο δώρο που κέρδισαν ήταν η συμμετοχή σε μια συλλογική πρωτοβουλία με ευγενικό σκοπό, όπως και ο πολύτιμος χρόνος που πέρασε όλη η οικογένεια κοντά στη φύση.

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Elpida Youth

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Εκδήλωσης της Elpida Youth

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Εκδήλωσης της «Elpida Youth» ήταν οι: Tatiana Blatnik, Μαριάννα Γουλανδρή, Λάουρα Λαλαούνη Μακροπούλου, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Τόνια Βασιλοπούλου, Έμιλυ Βαφειά, Νάσια Θανοπούλου, Αναστασία Κολλάκη, Αλίκη Μαρκάντια Λαμπροπούλου, Λένα Οικονομίδη, Ισμήνη Παναγιωτίδη, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Ελίνα Σμπώκου, Κλαίρη Τσαβλίρη, Λώρα Τσουκαλά, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου.

It’s good to know:
Η Επιτροπή «Elpida Youth» συστάθηκε πριν από δυο περίπου χρόνια και αποτελείται από τα νεαρότερα μέλη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Επικεφαλής της Επιτροπής είναι οι κυρίες Μαριάννα Γουλανδρή, Λάουρα Λαλαούνη Μακροπούλου και η Πριγκίπισσα Tatiana Blatnik. Σκοπός της Επιτροπής είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με καρκίνο και οι οικογένειές τους, η ανάληψη νέων δράσεων και η δημιουργία και εφαρμογή νέων προγραμμάτων που θα δώσουν ΕΛΠΙΔΑ και ΧΑΡΑ στα άρρωστα παιδιά.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!