ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ευκαιρία για ενδοσκόπηση και για αναγέννηση της επιδερμίδας!

Μία πανδημία, μία παύση. Άλλοι κάνουμε restart, άλλοι βρίσκουμε μία ευκαιρία να ξαναδούμε ως θεατές αυτή τη φορά τη ζωή μας, κάποιοι να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας και τις ανάγκες του. Είχαμε -ακόμα έχουμε- τον χρόνο. Ηρεμήσαμε. Ή τουλάχιστον έτσι καταρχήν φαίνεται. Βρήκαμε τον χρόνο να βγούμε να περπατήσουμε. Κάτω από τον ήλιο, κάτω από την βροχή. Κάποιοι ανακάλυψαν τη yoga, άλλοι το reiki, άλλοι έβαλαν ένα πρόγραμμα στη ζωή τους και κατάφεραν να το ακολουθήσουν. Κάποιοι πάτησαν το pause, άλλοι το rewind, και κάποιοι το restart. Μερικοί βρήκαμε ευκαιρία να ασχοληθούμε με την εμφάνιση μας, βρήκαμε τον χρόνο να διορθώσουμε ότι μας ενοχλούσε. Σε προσωπικό επίπεδο, είχα τον περισσότερο χρόνο από ποτέ να κάνω μία ενδοσκόπηση -δύσκολη αλλά απολύτως απαραίτητη-, να κάνω μία μετακόμιση -αλλαγή σελίδας που συνέπεσε με το καλωσόρισμα σε μία νέα δεκαετία της ζωής μου-, ενώ με τα σχολεία κλειστά και την Ελμίνα στο σπίτι, είχαμε την μοναδική ευκαιρία -δώρο- με τον Νικόλα να ζήσουμε την μεταμόρφωση της, από ένα εκπληκτικό παιδί σε μία υπέροχη έφηβη. Από την άλλη, στερηθήκαμε άλλα τόσα. Την ελευθερία μας. Την ελευθερία κινήσεων. Την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά. Την αγκαλιά. Την πρώτη ημέρα που άνοιξαν τα καταστήματα έκανα την πρώτη μου θριαμβευτική βόλτα στο Golden Hall. Όχι πως ήθελα να ψωνίσω, μία δόση “κανονικότητας” είχα ανάγκη. Πως ναι, αν ήθελα μπορούσα. Την δεύτερη ημέρα της “σχεδόν κανονικότητας” έκλεισα ραντεβού στο New Laser για να κάνω ένα peeling, θεραπεία που απολαμβάνω όσο καμία άλλη και που είχα να κάνω από την προ covid ζωή μου. Τότε, που επαναλάμβανα την διαδικασία κάθε φορά που ένοιωθα πως το έχει ανάγκη η επιδερμίδα μου ή κάθε φορά που μου το υπενθύμιζε η Νατάσα Μπρεζάτη.

Με την πανδημία να έχει περιορίσει στο ελάχιστο όσα μπορούμε να προσφέρουμε για την ανανέωση της επιδερμίδας μας, είχα να δω την Νατάσα πραγματικά πολύ καιρό, είχα να προσφέρω μία θεραπεία της στον εαυτό μου πολλούς μήνες. Περισσότερους από κάθε άλλη φορά. Και μου έχουν λείψει τόσο τα νέα της όσο και οι θεραπείες της.

Νατάσα Μπρεζάτη

Follow me…

Μπαίνω στον ηλιόλουστο και τόσο οικείο μετά από τόσα χρόνια πλέον χώρο του New Laser, και αυτή την φορά δεν φιλάω ούτε αγκαλιάζω τη Νατάσα, αρκούμαστε σε έναν χαιρετισμό με τον αγκώνα, που όμως είναι τόσο τρυφερός όσο η πιο θερμή αγκαλιά του κόσμου. Το έμπειρο προσωπικό του New Laser με ετοιμάζει για έναν βαθύ καθαρισμό αλλά και για το ATS1 της la prairie, το οποίο θα αφαιρέσει το σμήγμα που ενδεχομένως έχει δημιουργηθεί, μετά από τόσους μήνες.


Η Νατάσα μου εξηγεί: “Με τα peeling κατορθώνουμε απολέπιση, αφαίρεση των ρύπων, του σμήγματος, σύσφιξη, και φυσικά ενυδάτωση”. Εγώ από την άλλη λατρεύω το peeling της γιατί μου αφήνει λαμπερό δέρμα, καθαρό, που αναπνέει σωστά και επιτρέπει την σωστή και βαθιά διείσδυση όλων αυτών των υπέροχων προϊόντων, που λόγω δουλειάς έχω την τύχη να δοκιμάζω καθημερινά.
Γιατί, τι να τα κάνεις όλα αυτά τα εξειδικευμένα καλλυντικά που υπόσχονται τόσα θαύματα -και ενδεχομένως να τα υλοποιούν- αν η επιδερμίδα σου είναι φραγμένη και δεν επιτρέπει στο προϊόν να δράσει?


Αν και γνωρίζω την απάντηση, την ρωτάω για άλλη μία φορά αν θα καεί το δέρμα μου, αν πρέπει να «εγκλωβιστώ» στο σπίτι λόγω ξεφλουδίσματος, και φυσικά αν απαγορεύεται να με δει ο ήλιος. Αν και η αλήθεια είναι πως σε καθεστώς lockdown και με τις δραστηριότητες μας να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, δεν είναι η πρώτη μου έγνοια να μην ξεφλουδίσω, αλλά και πάλι. Δεν θέλω περιττές έγνοιες. «Όχι βέβαια, σε καμία περίπτωση!» είναι απόλυτη η φίλη μου και μου εξηγεί: «Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας και τα πιο σύγχρονα προϊόντα, χωρίς υψηλά ποσοστά οι οινοπνεύματος. Στόχος μου δεν είναι να σε κάψω αλλά να καθαρίσω, δυναμώσω και να ενυδατώσω το δέρμα σου» και ολοκληρώνει «Ωστόσο τον ήλιο να τον προσέχεις και να τον αποφεύγεις, όχι λόγω peeling αλλά λόγω φωτογήρανσης». «Εάν είσαι προσεκτική και συνεπής σε όσα σου πω, με τη χρήση ενός καλού προϊόντος, εμένα θα με ξαναχρειαστείς για τον καθαρισμό του προσώπου σου σε ένα χρόνο».

Τώρα είναι η απολύτως καλύτερη ευκαιρία για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας έναν βαθύ καθαρισμό με ένα peeling στην απολύτως καλύτερη που θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε την επιδερμίδα σας.

It’s good to know: Τα peeling ανανεώνουν την εξωτερική στιβάδα του δέρματος (κερατίνη στιβάδα της επιδερμίδας) και βελτιώνουν την ποιότητα και την όψη του δέρματος. Το δέρμα μας γίνεται πιο λαμπερό, απαλό, σφρηγιλό και υγιές. Υπάρχουν και ειδικά peeling που απευθύνονται σε έφηβους με ακμή, -δείτε εδώ την διαδικασία που έκανε η Ελμίνα στον πρώτο καθαρισμό του προσώπου της- , προσφέρουν σμηγματορρύθμιση (ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος και της τάσης του να κατακρατά σμήγμα), ενώ ειδικά peeling αφαιρούν τις καφέ κηλίδες από τον ήλιο.  Τα χημικά peeling πραγματοποιεί εξειδικευμένο προσωπικό. Περιέχουν μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την επιδερμίδα μας.

Μία παύση, μία πανδημία και πολλές διεργασίες. Άλλοι κάνουμε restart, άλλοι βρίσκουμε μία ευκαιρία να ξαναδούμε ως θεατές αυτή τη φορά τη ζωή μας, κάποιοι να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας και τις ανάγκες του. Σε όποια διεργασία κι αν βρίσκεστε, θα σας πρότεινα πως είναι η απολύτως καλύτερη ευκαιρία για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας έναν βαθύ καθαρισμό με ένα peeling στην απολύτως καλύτερη που θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε την επιδερμίδα σας. Πάρτε τηλέφωνο την Νατάσα στα 21 0805 0877 & 6974920950, κλείστε το ραντεβού σας μαζί της και εμπιστευτείτε την τυφλά! Και φυσικά, μην ξεχάσετε να την ενημερώσετε πως είστε αναγνώστρια του Fay’s Control! Κάντε το και θα με θυμηθείτε…

Καλό μήνα, καλή εβδομάδα με όλα τα καλά! xxx

error: Content is protected !!