ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ευγενία Νιάρχου & Λίζυ Μανωλά: Παρουσίαση των Mykonos Muse & Venyx στο Belvedere!

O εμβληματικός εκδοτικός οίκος Assouline και η Ευγενία Νιάρχου γιόρτασαν το λανσάρισμα του βιβλίου Mykonos Muse και την καλοκαιρινή συλλογή του Venyx στο ξενοδοχείο Belvedere στη Μύκονο. Παρόντες στην λαμπερή βραδιά η Λίζυ Μανωλά, φωτογράφος και συγγραφέας του λευκώματος και ο Alexandre Assouline, του εκδοτικού οίκου που υπογράφει το βιβλίο.

Eυγενία Νιάρχου, Alex Assouline

Ευγενία Νιάρχου, Λίζυ Μανωλά, Alex Assouline

Οι παρευβρισκόμενοι απήλαυσαν canapés εμπνευσμένα από το προσφάτως βραβευμένο εστιατόριο Thea του ξενοδοχείου καθώς και κρασί και cocktails ενώ η DJ Izy από το Λονδίνο έντυσε τη βραδιά με νοσταλγικούς ήχους. Οι προσκεκλημένοι- οι οποίοι είχαν δώσει από καιρό το συγκεκριμένο ραντεβού με τις δύο οικοδέσποινες- , είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τη νέα καλοκαιρινή συλλογή κοσμημάτων που υπογράφει η Ευγενία Νιάρχου, να προμηθευτούν το Mykonos Muse, ενώ η Λίζυ Μανωλά υπέγραψε τα αντίτυπα του.

Ευγενία Νιάρχου

Bianca Brandolini, Λίζυ Μανωλά

Χρήστος Οικονόμου, Λίζυ Μανωλά

Alex Assouline

Bianca Brandolini

Μαρίνα Λιβανού

Το φωτογραφικό λεύκωμα Mykonos Muse παρουσιάζει την ιστορία της Μυκόνου που για χρόνια αποτέλεσε πόλο έλξης σημαντικών και ταλαντούχων ανθρώπων από όλο τον κόσμο και έγινε σύμβολο της ελευθερίας και των κοσμοπολίτικων party. Εκτός από τις λήψεις της Λίζυς Μανωλά, οι αναγνώστες θα βρουν φωτογραφίες σύγχρονων φωτογράφων όσο και τεκμήρια παλαιώτερων χρόνων κάποια και από Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου Μπενάκη.

Τα κοσμήματα της Ευγενίας Νιάρχου είναι γνωστά για το μοναδικό στιλ τους, που συνδυάζει ρετρό και φουτουριστικές αισθητικές. Οι καθαρές και απέριτες γραμμές της VENYX επαναπροσδιορίζουν το παλιό και το μετατρέπουν σε καινούργιο. Στο περιβάλλον μοντέρνου design και υψηλής αισθητικής του mono brand shop στο ξενοδοχείο Belvedere, οι ιδιαίτερες συλλογές κοσμημάτων VENYX, είναι διαθέσιμες στο jet set κοινό της Μυκόνου.

Alex Assouline, Bianca Brandolini, Ευγενία Νιάρχου, Λίζυ Μανωλά

Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

DJ Izy

Λυδία Οικονόμου

Φωτογραφίες: Magali Ledoux

error: Content is protected !!