ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Valentino & Giancarlo Giammetti: Πάρτι έκπληξη για τη Charlene Shorto στο Island!

Ο Valentino με τον Giancarlo Giammetti και τον φίλο τους Χρύσανθο Πανά οργάνωσαν τα γενέθλια της Charlene Shorto στο Island της Αθηναικής Ριβιέρας. Η γνωστή Charlene Shorto είναι μούσα του Valentino, jetsetter, φωτογράφος και δημιουργός του βιβλίου “Comporta Bliss” που αυτή την στιγμή θεωρείται το πιο επιτυχημένο coffee table book σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ιστορικό σκάφος του Valentino Τ.Μ Blue One και το ολοκαίνουργιο Private GG yacht του Giancarlo Giammetti κατασκευασμένο από την εταιρεία Wally , έδεσε κάτω από το φωταγωγημένο Island.

Οι καλεσμένοι προσήλθαν στο club μέσω της ειδικά διαμορφωμένης μαρίνας που βρίσκεται κάτω απο το συγκρότημα του Island. Το φως των κεριών πλημμύριζε την παραλία καθώς και όλη την διαδρομή μέχρι το εστιατόριο.

Η έκπληξη του Χρύσανθου Πανά και της συζύγου του Έλενας Σύρακα γνωστής σχεδιάστριας κοσμημάτων ήταν η τούρτα της Charlene που απεικόνιζε το βιβλίο της “Comporta Bliss” αλλά και ένα κόσμημα της Έλενας Σύρακα από την συλλογή που έχει εκτεθεί σε διάφορα μουσεία ανά τον κόσμο.

Η τούρτα “Comporta Bliss” της Charlene Shorto, μία δημιουργία από το JAR by sweet mates.

H Charlene Shorto σβήνει την τούρτα της, με τις ευχές της φίλης της Έλενας Σύρακα

Πολύχρωμα πυροτεχνήματα έλουσαν τον ουρανό της Αθηναικής Ριβιέρας την ώρα του Ηappy Birthday. Το κάλεσμα ήταν κλειστό και φιλικό, ενώ το guest list αποτελούσαν ο Valentino , o Giancarlo Giammetti , ο πρώην σύζυγος της και διεθνής ambassador του Valentino Carlos Souza,ο γιος τους Sean Souza , o Χρύσανθος Πανάς, η Έλενα Σύρακα καθώς και κάποιοι φίλοι του ζεύγους απο το εξωτερικό.

Χρύσανθος Πανάς,Giancarlo Giammetti, Valentino, Έλενα Σύρακα

Valentino, Χρύσανθος Πανάς, Charlene Shorto, Έλενα Σύρακα, Carlos Souza

Giancarlo Giammetti ,Valentino, Χρύσανθος Πανάς, Charlene Shorto, Έλενα Σύρακα, Sean Souza

Giancarlo Giammetti, Χρύσανθος Πανάς, Charlene Shorto

PHOTOS: STUDIO PANOULIS, KARABATSIS, MARKEZI, SANTAMOURIS

error: Content is protected !!