ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ετοιμάζοντας το Press Release για το The Pop Up Project “Spring Edition”, λίγο πριν την πτήση μου για Λονδίνο!

H ώρα είναι 12 το βράδυ της Πέμπτης, σε λίγες -ελάχιστες- ώρες πετάω για Λονδίνο και ακόμη είμαι μποστά στην οθόνη του Υπολογιστή μου και γράφω. Για το ενδεχόμενο να έχω ήδη ετοιμάσει βαλίτσες ούτε λόγος, δεν έχω προλάβει να τσεκάρω καν την ακριβή ώρα της πτήσης, δεν ξέρω καν αν θα προλάβω να δώσω το πρωί ένα φιλί στον Νικόλα, που σήμερα είναι τα γενέθλια του. Όλα αυτά που έχω να συντονίσω για να μπορέσω να λείψω μόλις τέσσερις ημέρες, φαντάζουν υποχρεώσεις ενός μήνα. Έχω να τακτοποιήσω εκκρεμότητες που αφορούν την προεκλογική εκστρατεία της 25ης Μαϊου, που θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού με τον συνδιασμό του Παντελή Ξυριδάκη και την “Συμμαχία Πολιτών”, άλλες για τα τέσσερα The Pop Up Projects που θα πραγματοποιηθούν back to back από τις 19 Απριλίου έως τις 27 Ιουνίου, στο Fougaro/Athens14, στην Blender Gallery, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, να σχεδιάσω την καινούργια στήλη στο περιοδικό που μόλις έκλεισα συμφωνία και την Τρίτη κιόλας είναι το deadline για  να την παραδώσω (και τι δεν έχω να σας πω), και να δώσω σαφείς οδηγίες για την λειτουργία του σπιτιού, όσο εγώ δεν θα είμαι εδώ. Όμως το μυαλό και ενέργεια μου όλη, είναι στο πρώτο ανοιξιάτικο Pop Up Project, με την χαρακτηριστική ονομασία “Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από έναν μήνα.
Πριν φύγω λοιπόν γράφω το Press Release που πρέπει να φύγει αύριο στο σύνολο του Τύπου, και την ίδια στιγμή όσα γράφω τα ανεβάζω και εδώ, ώστε να μοιραστώ μαζί σας όλον τον ενθουσιασμό.


H 10η επετειακή διοργάνωση του The Pop Up Project που έχει γίνει πλέον θεσμός, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά λίγο πριν το Πάσχα, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, στο Fougaro/Athens14.

Η απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή του The Pop Up Project έφτασε στον 10ο σταθμό της, και το γεγονός γιορτάζεται με μία διοργάνωση στην καρδιά της Άνοιξης, μετατρέποντας έναν κορυφαίο χώρο Τέχνης, το ολοκαίνουργιο Fougaro/Athens14, στην Κηφισιά, στον απόλυτο προορισμό για τις καλύτερες ανοιξιάτικες αγορές και τα Πασχαλινά μας δώρα.

Η πιο επιδραστική Εμπορική Διοργάνωση με την μορφή ενός high-end Pop Up με το πιο φρέσκο concept και κορυφαία αισθητική, γιορτάζει την Άνοιξη με την “Spring Edition” εκδοχή της, για να φιλοξενήσει τις ολοκαίνουργιες συλλογές των Ελλήνων designers & brands που θα λάβουν μέρος.

Πιστές στο moto μας με την Ιλεάνα “Να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά”, διοργανώνουμε αυτό το ξεχωριστό Project στον νέο talk-of-the-town Χώρο που φιλοξενεί αριστουργήματα της Σύγχρονης και Μοντέρνας Τέχνης, της μόνιμης Συλογής της Φλωρίκας Κυριακοπούλου, FKPCOLLECTION.

Για πρώτη φορά λοιπόν, οι Έλληνες σχεδιαστές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις δημιουργίες τους δίπλα σε κορυφαία έργα Τέχνης όπως αυτά των Marina Abramovic, Damien Hirst, Herbert Brandl, Sonia von Hoessle, Meno Eytan, Herbert Mahler, αλλά και Ελλήνων καλλιτεχνών όπως Βλάση Κανιάρη, Λήδας Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου, Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, Αντώνη Σταβέρη, Μανώλη Χάρου και Αλέξανδρου Ψυχούλη.

Ο συγκλονιστικός αυτός νέος χώρος Τέχνης του Φουγάρου, που άνοιξε τον Δεκέμβριο, στην Κηφισιά, το Fougaro/Athens14, εμπιστεύθηκε το The Pop Up Project, για την πρώτη “Επίσημη” παρουσίαση του στο μεγάλο κοινό της πόλης, γεγονός που μας γεμίζει ενθουσιασμό αλλά και αίσθηση ευθύνης, μιας παραμένουμε πάντα πιστές στις “απαιτήσεις” των διοργανώσεων μας, οι οποίες πραγματοποιούνται σε εμβληματικούς χώρους Τέχνης και Πολιτισμού.
Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή την φορά, οι δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών & brands που θα λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο Pop Up Project, θα εκτεθούν δίπλα και ανάμεσα στα συγκλονιστικά αυτά έργα της συλλογής, συνυπάρχοντας στον χώρο.

It’s good to know: Ο Χώρος Τέχνης Fougaro/Athens14 στεγάζεται στο εμβληματικό κτήριο με την υπογραφή του γραφείου Τομπάζη, επί της Εθνικής Οδού, πίσω από το Σχολείο St. Catherine’s, στην Κάτω Κηφισιά. Με εύκολη πρόσβαση και άπλετο parking, o εκθεσιακός χώρος καλύπτει 500 τμ και έχει ύψος 5,5 μέτρα, καθιστώντας τον ιδανικό για μία μεγάλη διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων και αισθητικής υπεροχής, όπως αυτή του The Pop Up Project.

Το The Pop Up Project “The Spring Edition”
Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Απριλίου
10:00’-20:00’
Fougaro/Athens14
Ερμού 15 Κηφισιά -παράδρομος Εθνικής Οδού-
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΥΓ. Βάλτε ένα χεράκι και διαδώστε και εσείς τα νέα, είναι περασμένα μεσάνυχτα και θέλω να ευχηθώ “χαρούμενα γενέθλια” στον άντρα μου…

error: Content is protected !!