ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίσκεψη της Σίσσυς Παυλοπούλου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Μία ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τα παιδιά του Σχολείου της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», αφού δέχτηκαν την επίσκεψη της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου, την οποία μάλιστα συνόδευαν οι δύο μεγαλύτερες εγγονές της, Βάνα και Μελίτα. Η κυρία Παυλοπούλου μπήκε στις τάξεις του Σχολείου, συνομίλησε μαζί τους και τους διάβασε ένα παραμύθι.

H κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, μαζί με τις εγγονές της τελευταίας, Bάνα και Μελίτα

Την κυρία Παυλοπούλου υποδέχτηκαν η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κύριος Μανώλης Παπασάββας. Οι μαθητές, όλων των ηλικιών, ενθουσιάστηκαν από την επίσκεψη της κυρίας Παυλοπούλου και της κυρίας Βαρδινογιάννη, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν μαζί τους διασκεδαστικές ιστορίες και να μιλήσουν για τις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Η κυρία Παυλοπούλου επέλεξε να διαβάσει στα παιδιά το βιβλίο «Το γιγάντιο πραγματάκι» της Μπεατρίτσε Αλεμάνια που μιλάει για τις διαφορετικές αποχρώσεις που μπορεί να πάρει η ευτυχία και πού μπορεί αυτή να κρύβεται, συνήθως στα πιο απλά πράγματα όπως η αγάπη.

Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” κυρία Ινώ Κωσταντοπούλου με την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου και τις εγγονές της

Κατερίνα Κοττή, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βάνα και Μελίτα και Σίσσυ Παυλοπούλου, Τζίνα Κόφφα, Ινώ Κωσταντοπούλου, Τζωρτζίνα Έλληνα

Οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την αφήγηση της κυρίας Παυλοπούλου, ενώ αμέσως μετά της επεφύλαξαν μία έκπληξη καθώς της είχαν ετοιμάσει ένα βιβλίο με δικές τους ζωγραφιές το οποίο συγκίνησε ιδιαίτερα τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε θερμά την κυρία Παυλοπούλου για την πρωτοβουλία της να βρεθεί δίπλα στα παιδιά και να τους δώσει δύναμη και κουράγιο.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!