ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μετράμε αντίστροφα για το Spetses Classic Yacht Regatta 2018!!!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στη Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2018, ξεκίνησε σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, διοργανωτή του αγώνα, με άφθονο κέφι, χορό και μουσική.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SCYR 2018, Νώντας Λαμπαδάριος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΕ και οι κυβερνήτες από την περσινή χρονιά.

Μαρίνα Κουταρέλλη, Στέφανος Δημητριάδης

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν υπέροχα Le Grand Fizz cocktails από την Grey Goose καθώς και την καινοτόμο σαμπάνια Moet Ice Imperial από τη Moët & Chandon, τους δύο Χρυσούς Χορηγούς της διοργάνωσης, οι οποίοι για μία ακόμη χρονιά στηρίζουν έμπρακτα το διεθνούς φήμης event.

Τζόση Βιτζηλαίου PR Manager ΑΜΒΥΞ, Μίκα Χούντα Events Manager ΑΜΒΥΞ

Ο παγκοσμίου φήμης, και κορυφαίος στην Ελλάδα, Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου, στις Σπέτσες.  Πάντα με φόντο το υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού και με θεμέλιο τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι», η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για κλασσικά σκάφη, παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies, καθώς επίσης για πρώτη φορά και ιστιοπλοϊκά O’pen BIC, με μερικά από τα πιο διάσημα κλασσικά σκάφη, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, να λαμβάνουν μέρος. Από αυτόν τον ξεχωριστό συνδυασμό στοιχείων και αξιών προκύπτουν πολλαπλά οφέλη για τον αθλητικό και θαλάσσιο τουρισμό στη χώρα.

Αφροδίτη Πηγή, Μαρία Ηλιάκη

Δημήτρης Τσακούμης, Ελένη Στασινοπούλου

Γιάννης Δρυμωνάκος

Γαβριήλ Νικολαίδης

Θοδωρής Μουστάκας, Χάρης Ντάβλας

Νίκος Λυκιαρδόπουλος, Κατερίνα Κατόπη

Θοδωρής Μουστάκας, Βασίλης Καίσαρης

Γιώργος Πράσινος, Γιάννης Δρυμωνάκος, Μαρίνα Κουταρέλλη

Αρης Καβατζίκης, Στέλιος Καφαντάρης

Πόπη Δομάζου, Θοδωρής Φίλιππας

Παράλληλα με το πλούσιο ναυταθλητικό πρόγραμμα καθ’όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, φέτος θα συνεχιστεί και ο θεσμός του Race Village μπροστά στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel, στην κεντρική πλατεία των Σπετσών, που αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους πολυάριθμους επισκέπτες του νησιού όσο και για τους συμμετέχοντες στο SCYR. Επιπρόσθετα, φέτος θα διοργανωθεί το 1ο Spetses SUP event by BIC®, μία μοναδική ευκαιρία διασκέδασης για τους συμμετέχοντες.

Χρυσοί Χορηγοί είναι τα κορυφαία brands Moët & Chandon και Grey Goose, που συμπλέουν απόλυτα με τις αξίες του αγώνα, ενώ αρωγοί της διοργάνωσης είναι η Αναργύρειος & Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών, ο Εμπορικός Σύλλογος Σπετσών, το Μουσείο Μπουμπουλίνας, ο Σύλλογος Γυναικών Σπετσών και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών.

error: Content is protected !!